Něco přes měsíc a jsou tu Vánoce, už máte nápady?

20.11.2017 | Krása a móda

Vánoce se nezadržitelně blíží a vy opět nemáte žádný nápad jak obdarovat maminku, strýce, tetičku? Všechno už mají, říkáte si a lámete si hlavu, co byste jim mohli letos nadělit a udělat jim radost? Pomůžeme vám v rozhodování a garantujeme, že si neuděláte ostudu a příbuzenstvo bude nadšené!

Hydratace není nikdy dost, to ví každá teta

Dostatečná hydratace se skloňuje hlavně v létě v období největšího horka, ale vláhu je potřeba doplňovat celoročně v hojném množství. Jestli dáváte přednost perlivé nebo neperlivé vodě nebo bylinkovému čaji, necháme na vás, ale co vám nesmí chybět v koupelně a čím nejlépe hydratujete svoji pleť, je jednoznačný favorit Kyselina hyaluronová. Kyselina hyaluronová je látka, která na sebe dokáže navázat až tisícinásobek vlastní váhy. Je vhodná pro všechny typy pleti, intenzivně hydratuje a bojuje proti drobným vráskám. Úžasný pomocník, který nesmí chybět v žádné kosmetické taštičce. Teta bude nadšená z dárkové kazety Vysoká hydratace (366 Kč), kde najde zmiňovanou Kyselinu hyaluronovou v gelu, a navíc ještě Krém s kyselinou hyaluronovou a kmenovými buňkami. Jedná se o lehký, jemně parfemovaný krém s obsahem rostlinných kmenových buněk, vysokou koncentrací kyseliny hyaluronové a arganového másla. Výrazně stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu v pleti a hydratuje ji. Navíc v kazetě najde i praktický malý ručník. Tetička bude nadšená!

Ani strýček nepřijde zkrátka

Každoročně si lámete hlavu, co věnovat pánům v rodině? V technice se nevyznáte a na nové auto si bude muset ještě pár let počkat? Právě proto, že víme, že pánové netráví v koupelně tolik času jako my ženy, máme pro vás zaručený tip, z kterého bude strýček, bratranec i tatínek nadšen. Jedná se o dárkovou kazetu Pro muže (313 Kč). Obsahuje Sprchový gel 3v1, kterým se může umýt od hlavy až k patě, tedy šampon, kondicionér a sprchový gel v jednom. Pečujícím krémem se pak může mazat, ráno, večer, po holení a klidně i ruce. Tak budou mít ulehčenou práci, a navíc příjemnou, pánskou, lehce kořeněnou parfemací bude on a následně i vy okouzleni. V balíčku najdete navíc malý ručník.

Po vánočním shonu je potřeba se pořádně zrelaxovat

Jste už celí uběhaní z nákupů, pečení cukroví, vymýšlení co by komu udělalo radost? Takhle to máme snad každý. Je na čase se pořádně zrelaxovat. Ideální na to je svěží, příjemná vůně z citronové trávy, kterou najdete v dárkové kazetě Relax (300 Kč). Najdete v ní úžasný Zjemňující peeling, kterým jednou týdně jemně obrousíte ztvrdlou pokožku těla. Díky obsaženému oleji se již po koupání nemusí natírat mlékem a pokožka bude krásně vláčná a hebká. Abyste si nemuseli té osvěžující vůně užívat jen jednou týdně během peelingu, je tady druhý obsažený výrobek a to Sprchový gel, kterým provoníte sebe i koupelnu každý den. Navíc v kazetě najdete šikovný malý ručník.

Teď už máte aspoň část dárků vyřešeno, tak se těšte na svátky klidu a pohody.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat