Hledáte ideální dárek pro své nejbližší? Nadělte jim kousek přírody

29.11.2017 | Krása a móda

Kosmetika bývá tradičním dárkem, který pod stromečkem potěší nejednu ženu. Přemýšlíte nad dárkem pro maminku, sestru, babičku či dceru? Pak letos vsaďte na čistě přírodní a vysoce kvalitní kosmetické oleje Renovality. Hodí se pro každý typ pleti a o pokožku pečují silou přírody.

Který olej bude ten pravý?

Moringový pro pleť bez chyb

Rostlinný olej lisovaný za studena. Moringa oleifera, malý opadavý strom původem z Indie, dosahuje výšky maximálně 15 metrů. Je považován za „elixír života". Je ideální pro vysušenou a aknózní pleť. Moringový olej má v kosmetice vynikajícími výsledky. Jde o osvědčený prostředek proti vráskám na obličeji, na krku a okolo očí.

Tento olej obnovuje vitalitu a pevnost pleti a nádherně vám rozzáří tvář. Používá se i na akné a různé pigmentace na tváři. Moringový olej je také prostředek pro vitalitu vašich vlasů a vlasové pokožky. Vyzkoušejte jej na suché, lámavé vlasy bez vitality. Současně působí proti tvorbě lupů a proti svědění hlavy.

Více informací najdete ZDE.

Šípkový pro vitalitu

Za studena lisovaný olej ze semínek divoce rostoucí růže Rosa rubiginosa, který obsahuje, kromě dalších látek, vysoké množství vitaminu C a nenasycených mastných kyselin. Je ceněn pro své regenerační účinky, chrání pokožku zatíženou nepříznivými účinky prostředí a podporuje její vitalitu. Pozitivní účinky jsou zaznamenány i v oblasti kožních skvrn.

Šípkový olej je výjimečný tím, že nezanechává pocit mastnoty, protože patří do kategorie tzv. suchých olejů. Je použitelný nejen pro pleť a tělo, ale i vlasy.

Více informací najdete ZDE.

Čajovníkový pro omlazení

Pozor, nejedná se o tea tree olej! Olej je vyrobený ze semen čajovníku čínského. Tato rostlina je známá jako čaj černý nebo zelený. Ve východní Asii je tento vzácný olej celá staletí ceněný pro své korekční a omlazující účinky na pokožku a je považován za tajemství stojící za krásou gejš.

Po staletími prověřeném používání se v současnosti stává součástí těch nejproslulejších kosmetických produktů. Vyzkoušejte tento olejíček a nechejte si hýčkat tvář.

Více informací najdete ZDE.

Pro zdraví i krásu

Svým nejbližším můžete darovat i originální sadu přírodních kosmetických olejů Renovality.

Ve speciálním vánočním balení najdete olej moringový, růžový, jenž pomáhá omlazení zralé, suché nebo citlivé pokožky, zanechává pleť sametově hebkou a podporuje krevní oběh a také arganový olej, který působí blahodárně na pokožku zarudlou, vysušenou i se sklonem k praskání, redukuje vrásky, hydratuje a pomáhá udržet pokožce svěží vzhled.

Více informací najdete ZDE.

Chcete sebe nebo své nejbližší rozmazlit o Vánocích kosmetickými oleji od Renovality? Pak sledujte náš adventní kalendář, ve kterém najdete zajímavou nabídku!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat