Podzimní kousky oblečení do 699 Kč. Naučte se správně kombinovat!

Pokud nechcete utrácet horentní sumy za oblečení, inspirujte se právě teď. Pořídit si pěkné oblečení můžete i za rozumné peníze.

Bety.cz vám představuje oblečení, které stojí do 699 Kč a které můžete libovolně kombinovat tak, že vytvoříte na každý den nový, neotřelý model. V podzimním šatníku by neměly chybět: manšestrové kalhoty (které se znovu vracejí na výsluní), umělá kožešina, bílá košile, pletený kardigan, pouzdrová sukně a samozřejmě džíny, které unosíte po celý rok.
 
Kardigan je kousek oblečení, který vám přijde vhod celou zimu. Dlouhý střih zamaskuje šikovně všechny nedokonalosti postavy a i v nejmrazivější dny vás udrží v teple. Nosit ho můžete s manšestráky i s džínami.

Kombinace č. 1

Foto zleva: Bílá košile, manžestráky, kabelka a kardigan vše Charles Vögele za 699 Kč // Kardigan, bílá košile, džíny a kabelka vše Charles Vögele za 699 Kč, šála 349 Kč

Nemůžete nikdy najít tu správnou kabelku k outfitu? Stačí pořídit si dvě univerzální, které se hodí téměř ke všemu. Červená taška v imitaci kůže je elegantní a můžete ji nosit jak k elegantnímu oblečení, například k sukni a košili do práce, tak ve volném čase k džínům. Kabelka pošitá umělou kožešinou je spíše volnočasová a perfektně pasuje ke kardiganu, bundě, kalhotám a kozačkám.

Kombinace č. 2


Foto zleva: Bílá košile, sukně a kabelka vše Charles Vögele za 699 Kč // Kabelka, triko a džíny vše Charles Vögele za 699 Kč

Zapomenout nesmíme ani na bílou košili, která se dá nosit na několik způsobů. Vsunutá do sukně (kterou ozdobíte širokým páskem) působí elegantně, do kanceláře ji můžete nosit také pod jednoduchými šaty nebo spolu s tvídovými šortkami a punčocháčemi, ve volném čase si k ní oblékněte džíny nebo jiné kalhoty, sako, svetr nebo koženou bundu.
 
Jen zapojte svou fantazii.

Adresář:

Charles Vögele, Avion Shopping Park, Skandinávská 3A, Praha 5






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat