Komentáře k článku

Šárka 27.02.2021

Mám ricinový olej a používám ho na vlasy.Ted už si myji vlasy dvakrát týdně ale před tím jsem musela každý den.Vymývá se bez problémů.

Jíťule 05.01.2018

Mě stačilo jednou vymývat kokosový olej, který tak všude na vlasy opěvují. Ještě k němu přidat ricinový? Děkuji pěkně! To radši budu zobat nějaké vitamíny z lékárny...

helus 05.01.2018

Určitě vyzkouším.

Vlasy mi naštěstí nevypadávají

Kanica 04.01.2018

Já ho mám

Jana J. 03.01.2018

Taky by měla autorka článku zmínit, že ricinový olej je jedovatý. Nesmí se dostat dovnitř... Rozhodně neolizovat prsty! :-) Je dost hutný, takže vymytí z vlasů opravdu není na ranní rychlovku. :-)

Beruszka82 03.01.2018

vyzkoušíme *15*

Libby Beruszka82 06.01.2018

Ricinovy olej neni primo jedovaty, ale kvuli silnym projimavym ucinkum je treba s nim zachazet opatrne. Ale rostlina skocec obecny, z jejichz semen je lisovany, je povazovana za nejjedovatejsi rostlinu na svete. Jednou jsem si vyse uvedenou kuru udelala, ale vymyvani oleje pak bylo peklo, netece nam totiz dost horka voda;-). Vynikajici je ale v pletovych i telovych kremech, ktere si vyrabim sama.

Mila 03.01.2018

Zkoušela jsem mnoho rad proti padání vlasů, i ricinový olej na pokožku hlavy, téměř nic nefungovalo až na jedno. Já mohu doporučit následující: smíchejte sušený kořen lopuchu, puškvorce a pampelišky v poměru 1:1:1, dvě kávové lžičky těchto smíchaných sušených kořenů přes noc namočte do trochy vody (aby byly všechny potopené), ráno tuto namočenou směs zalijte vařící vodou tak, aby to byl celkem 1 hrnek cca 250ml čaje, po vychladnutí vypijte půlku a navečer druhou půlku tohoto čaje. Čaj necedím a část kořenů z toho čaje sním. Je to hořké, ale velmi účinné, do 14-ti dnů jsem viděla první výsledky, padala mě tak třetina vlasů co předtím.

Jana Mila 03.01.2018

Mílo, ty kořeny nestrouháte a namočíte do studené vody? A ještě jeden dotaz tu namočenou směs ráno vylijete a zalijete vařící vodou? Děkuji moc za odpověď. Jana

kamila76 03.01.2018

Neznám.

Mary 03.01.2018

"Ráno opláchněte, vysušte a hurá do práce." - Je jasné, že autorka neví, co píše. Až vyzkouší, pochopí.

Hanyna 03.01.2018

Ricinový i kokosový olej mám, ale do vlasů jsem je ještě nezkoušela. Vlasy mi po porodu padaly příšerně, takže bych to asi měla vyzkoušet. Jenomže vlasy mám spíše mastné a také se trochu bojím toho olejového vymývání...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat