Komentáře k článku

Hanyna 03.01.2018

Ricinový i kokosový olej mám, ale do vlasů jsem je ještě nezkoušela. Vlasy mi po porodu padaly příšerně, takže bych to asi měla vyzkoušet. Jenomže vlasy mám spíše mastné a také se trochu bojím toho olejového vymývání...

Mary 03.01.2018

"Ráno opláchněte, vysušte a hurá do práce." - Je jasné, že autorka neví, co píše. Až vyzkouší, pochopí.

kamila76 03.01.2018

Neznám.

Mila 03.01.2018

Zkoušela jsem mnoho rad proti padání vlasů, i ricinový olej na pokožku hlavy, téměř nic nefungovalo až na jedno. Já mohu doporučit následující: smíchejte sušený kořen lopuchu, puškvorce a pampelišky v poměru 1:1:1, dvě kávové lžičky těchto smíchaných sušených kořenů přes noc namočte do trochy vody (aby byly všechny potopené), ráno tuto namočenou směs zalijte vařící vodou tak, aby to byl celkem 1 hrnek cca 250ml čaje, po vychladnutí vypijte půlku a navečer druhou půlku tohoto čaje. Čaj necedím a část kořenů z toho čaje sním. Je to hořké, ale velmi účinné, do 14-ti dnů jsem viděla první výsledky, padala mě tak třetina vlasů co předtím.

Jana Mila 03.01.2018

Mílo, ty kořeny nestrouháte a namočíte do studené vody? A ještě jeden dotaz tu namočenou směs ráno vylijete a zalijete vařící vodou? Děkuji moc za odpověď. Jana

Beruszka82 03.01.2018

vyzkoušíme *15*

Libby Beruszka82 06.01.2018

Ricinovy olej neni primo jedovaty, ale kvuli silnym projimavym ucinkum je treba s nim zachazet opatrne. Ale rostlina skocec obecny, z jejichz semen je lisovany, je povazovana za nejjedovatejsi rostlinu na svete. Jednou jsem si vyse uvedenou kuru udelala, ale vymyvani oleje pak bylo peklo, netece nam totiz dost horka voda;-). Vynikajici je ale v pletovych i telovych kremech, ktere si vyrabim sama.

Jana J. 03.01.2018

Taky by měla autorka článku zmínit, že ricinový olej je jedovatý. Nesmí se dostat dovnitř... Rozhodně neolizovat prsty! :-) Je dost hutný, takže vymytí z vlasů opravdu není na ranní rychlovku. :-)

Kanica 04.01.2018

Já ho mám

Vlasy mi naštěstí nevypadávají

helus 05.01.2018

Určitě vyzkouším.

Jíťule 05.01.2018

Mě stačilo jednou vymývat kokosový olej, který tak všude na vlasy opěvují. Ještě k němu přidat ricinový? Děkuji pěkně! To radši budu zobat nějaké vitamíny z lékárny...

Šárka 27.02.2021

Mám ricinový olej a používám ho na vlasy.Ted už si myji vlasy dvakrát týdně ale před tím jsem musela každý den.Vymývá se bez problémů.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat