Tajemství dokonalé pleti slavných krásek. Kterou se inspirujete?

Přemýšlíte, jak je možné, že mají hvězdy filmového či hudebního průmyslu nebo modelky tak dokonalou pleť? Jejich tajemství často vůbec netkví v drahé kosmetice! Inspirovat se jimi můžete klidně i vy.

Scarlett Johansson: Pomocník ze spíže

Půvabná herečka léta bojovala s problematickou pokožkou. Co jí pomohlo? Obyčejný jablečný ocet! Ten prý akné spolehlivě zahnal. Nejenže působí protizánětlivě, ale také dezinfikuje a zanechává pleť dokonale čistou. Neaplikujte jej však na pokožku neředěný.

Halle Berry: Voňavý šálek

Další zástupkyně hollywoodských krásek pak spoléhá na sílu kávy. Tedy té mleté, kterou pravidelně dle svých slov přidává do svého oblíbeného sprchového gelu, který tak jednoduše promění ve výživný peeling. Ten právě díky kávě nejen pokožku těla vyhladí, ale také vyživí.

Julia Roberts: Inspirace Řekyněmi

To Julia nedá dopustit na sílu olivového oleje, kterému svěřuje nejen svou pleť, ale i vlasy a nehty. Však je to „zkrášlovadlo“ prověřené tisíciletími. Olivový olej používaly ženy již v antice. A jak je vidět, funguje dodnes.

Eva Longoria: Porodem to nekončí

Další ze slavných krásek, která snad nestárne, tedy alespoň na jejím obličeji se léta nepodepsala… Eva patří k celebritám, jež propadly kosmetice obsahující výtažky z placenty (tedy zvířecí, nikoli lidské, samozřejmě).

Angelina Jolie: Rybí tajemství

Herečka prý své nestárnoucí a dokonalé pleti dosáhla díky kosmetickým produktům s výtažky z kaviáru. Rybí vajíčka jsou prý v boji proti stárnutí pokožky skvělou zbraní. Nejenže ji látky, které obsahují, vyživí, ale také napnou, takže vrásky nemají šanci.

Kim Kardashian: Síla moře

Tahle samozvaná celebrita má podle svých kritiků spoustu chyb, nicméně nezdravá pleť k nim rozhodně nepatří, a to navzdory faktu, že Kim trpí lupénkou. Jak si ji udržuje tak zářivou a bez vrásek? Podle svých slov spoléhá na kosmetiku s obsahem výtažků z mořských řas. Ty pokožku nejen zklidňují a působí protizánětlivě, ale obsahují také množství vitaminu B, který pleť vyživí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat