Top 5 parfémů a rtěnek pro nezapomenutelného Valentýna

02.02.2018 | Krása a móda

Smyslná vůně a výrazné rty jsou jedna z nejpřitažlivějších tajných zbraní ženy. Červená rtěnka je v beauty světě něco jako malé černé šaty v módě. Hodí se snad ke každé příležitosti a elegantně podtrhuje sexappeal ženy. A proč to tak je?

Velké a plné rty jsou intuitivně považovány za znak kvalitních genů. Studie se jasně shodují na tom, že právě rty jsou tou nejatraktivnější součástí obličeje ženy. A to především pokud jsou zvýrazněny červenou rtěnkou. Červené rty vyjadřují smyslnost, růžové zase romantiku a něžnost. Rty v nude odstínech značí intimitu a fialové zase dobrodružství! Je to jen a pouze na vás, jak chcete zapůsobit.

Vědci se shodují, že i vůně mají velký podíl na tom, jak vnímáme jeden druhého. Nejpřitažlivější vůně jsou fixovány v základu a určují nejdéle trvající podtón parfému. Nejpřitažlivěji hodnoceny jsou vůně s obsahem pižma, kašmíru, pryskyřice, vanilky a růže. Pokud váháte, jakou rtěnku či vůni si vybrat na rande, ať už s někým či sama se sebou, nechte se inspirovat našimi nejlepšími parfémy a rtěnkami, vybranými speciálně pro tuto příležitost.

5 Nejsmyslnějších vůní

Představujeme pět neotřelých vůní pro ženy, které vám zaručeně zvednou náladu. Abyste z parfému dostala maximum, nezapomeňte jej aplikovat vzadu na krk, na pulzní body a na dekolt. Právě tyto místa jsou nejteplejší, a tak se vonné molekuly neustále aktivují. Ovšem buďte opatrná při aplikaci přímo do vlasů, alkohol v parfému totiž může vlasy poškozovat. Speciální vůně vhodné do vlasů najdete třeba zde.

Dior Miss Dior Absolutely Blooming

Dior vůně jsou nesmrtelným symbolem elegance, dokonalosti a luxusu. Bílé pižmo v základu podtrhuje něžnost pivoňky a růže v srdci parfému. Zajímavé aroma růžového pepře dodává vůni kořeněnou intenzitu.

Victoria's Secret Fantasies Pure Seduction

Pokud spíše patříte mezi vyznavačky tělových sprejů, které můžete podle potřeby zintenzivnit přestříkáním, skvělou volbou bude Pure Seduction od Victoria Secret. Lehký květinový závoj se sladkým nádechem okamžitě pozvedne vaše smysly.

Burberry Body

Body od Burberry je dokonalá kompozice pižma, vanilky, jantarové pryskyřice a kašmírového dřeva je koncertem pro všechny smysly. Absint s broskví ve svrchních tónech vás bezpochyby příjemně překvapí.

Kenzo Amour

Hřejivá a optimistická vůně. Pižmo a vanilka v jejím základě rozehrávají animální přitažlivost se sladkým a uklidňujícím finišem.

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa

Něžná květinová vůně vystavěná na pižmu kašmírovém a santalovém dřevě vás nadchne svojí exotičností a nespoutaností. Vůně je moderní, ale zároveň elegantní.,

Všechny smyslné vůně můžete najít na Notino ve speciální Valentýnské slevě.

Nezapomeňte hlasovat na e-shopu v anketě o nejpřitažlivější parfém Česka a vyhrajte kosmetiku na míru na celý rok!

5 Sexy dlouhotrvajících rtěnek

Seznamte se s pěti sexy odstíny, které se mu nepodaří jen tak slíbat! Dlouhotrvající formule spojená s kvalitní pigmentací zaručuje pohodlnost při nošení, perfektní krytí a vaši maximální spokojenost. 

Clinique Long Last Soft Matte Lipstick – odstín Matte Crimson

Clinique rtěnky jsou pověstné svojí vysoce hydratační kosmetickou kvalitou a sametově hladkým povrchem. Long Lasting Soft Matte Lipstick je bez parfemace, nedráždí i ty nejcitlivější rty a netvoří po aplikaci rýhy. Mimo jiné má designový obal, který si nejde nezamilovat.

Dermacol 16H Lip Colour – odstín „06“

16H Lip Colour je opravdu dlouhotrvající v pravém slova smyslu, a to i přes noc, pokud ji neodlíčíte odličovačem s olejovou bází. Nehodí se pro suché a rozpraskané rty, protože hrozí nebezpečí žmolkování a nerovnoměrného rozetření. Nejlépe se nanáší na hydratované rty po použití cukrového peelingu. Druhá část je lesková báze, která barvu na rtech okamžitě oživí, ale nemá takovou výdrž.

MOODmatcher Metallic Moods – odstín Ruby

Naprosto jedinečnou a personalizovanou barvu na rty vám poskytne rtěnka, která se přizpůsobí unikátnímu pH vašich rtů. A tomu se říká být jedinečná! Navíc s metalickým finišem, který je in.

Dior Addict Lacquer Stick – odstín Dark Flower

Dekadentní a luxusní rtěnka v barvě tmavé růže se hodí do každé kabelky. Formule od Dior je hydratační a sytě pigmentovaná. Kdy jindy dopřát vašim rtům kapku luxusu než právě na Valentýna?

TheBalm Meet Matt(e) Hughes – odstín Romantic

Romantický růžový odstín rtěnky, která přežije i špagety na večeři, vás potěší krémovou texturou a obdivuhodnou výdrží. Hodí se k něžnému a romantickému líčení.

Všechny rtěnky k zulíbání najdete na Notino za speciální Valentýnské ceny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat