Komentáře k článku

lyžařka 06.10.2011

Kometiku Mincer taky používám, jsem s ní velice spokojená, cenově je dostupná a opravdu účinná, používám řadu Hyaluron Revital pro ženy od 50 let a prozatím jsem nenašla lepší krémy, než tyto. Experimentovala jsem také s kosmetikou La Prairie, avšak cenově to byla katastrofa a ke všemu mne krémy dráždily, takže jsem je podarovala. Na vrásky jsou také výborné hydrogelové masky, já mám oblíbenou značku Skinlite, perfektně hydratují pokožku, která se každé aplikaci omládne a rozzáří se, efekt trvá asi týden, avšak pravidelným používáním se pleť zlepší a není zapotřebí ji již tak často používat.

Hanka 05.10.2011

Masku Botuline medical jsem už zkoušela, je absolutně senzační, vyhovoval mi z této řady i krém na mimické vrásky kolem úst. Mým favoritem je kosmetika s kyselinou hyaluronovou značky Mincer, krém Hyaluron revital si pravidelně kupuji už půl roku a pleť se mi viditelně zlepšila.

Tamara 05.10.2011

Já bych chtěla moc doporučit skvělou kosmetickou řadu 50 plus která se nedávno objevila na trhu - BOTULINE MEDICAL od Mincer. Krém stojí do 500 Kč a fantastická je maska na noc. Vím, že výsledky nepřijdou okamžitě, ale tato maska mne ohromila, neb jsem opravdu viděla efekt asi po třetím použití.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat