Komentáře k článku

Tamara 05.10.2011

Já bych chtěla moc doporučit skvělou kosmetickou řadu 50 plus která se nedávno objevila na trhu - BOTULINE MEDICAL od Mincer. Krém stojí do 500 Kč a fantastická je maska na noc. Vím, že výsledky nepřijdou okamžitě, ale tato maska mne ohromila, neb jsem opravdu viděla efekt asi po třetím použití.

Hanka 05.10.2011

Masku Botuline medical jsem už zkoušela, je absolutně senzační, vyhovoval mi z této řady i krém na mimické vrásky kolem úst. Mým favoritem je kosmetika s kyselinou hyaluronovou značky Mincer, krém Hyaluron revital si pravidelně kupuji už půl roku a pleť se mi viditelně zlepšila.

lyžařka 06.10.2011

Kometiku Mincer taky používám, jsem s ní velice spokojená, cenově je dostupná a opravdu účinná, používám řadu Hyaluron Revital pro ženy od 50 let a prozatím jsem nenašla lepší krémy, než tyto. Experimentovala jsem také s kosmetikou La Prairie, avšak cenově to byla katastrofa a ke všemu mne krémy dráždily, takže jsem je podarovala. Na vrásky jsou také výborné hydrogelové masky, já mám oblíbenou značku Skinlite, perfektně hydratují pokožku, která se každé aplikaci omládne a rozzáří se, efekt trvá asi týden, avšak pravidelným používáním se pleť zlepší a není zapotřebí ji již tak často používat.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat