Odhalte tajemství přirozených loken

05.03.2018 | Krása a móda

Zajistí vám účes, který vypadá vždy přirozeně a zároveň upraveně a svůdně. A zajistí vám ho rychle. Řeč je o kvalitní automatické kulmě, se kterou to můžete roztočit každý den.

Striktně nažehlené vlasy vám nic neříkají? Naopak jste už jako malá kreslila princezny zásadně s vlnami až k pasu a snila o tom, že jednou budete mít stejné? A v pubertě jste pochopila, že správná femme fatale za každé situace disponuje rudou rtěnkou a obrovskými loknami? Vítejte v klubu. Automatickou kulmu ovšem oceníte i v situaci, kdy se chystáte na ples, večírek nebo rande a potřebujete nasadit slavnostnější účes než obligátní culík. A pokud každé ráno válčíte s fénem a snažíte se s jeho pomocí vytvořit na hlavě něco, co vydrží celý den a bude to trochu vypadat, tušíte správně, i pro vás je automatická kulma tou správnou ranní parťačkou.

Philips StyleCare Prestige má delší válec, takže zvládnete každým stisknutím natočit dvakrát více vlasů.

Divoká hříva i elegantní lokny

Možná si kulmu spojujete s mlhavou představou popálených prstů a hlavy plné kudrlinek à la Marie Antoinetta. Moderní kulmy, především ty automatické, vám ale vytvoří celou škálu vln. Dokonce zvládnou i velmi přirozenou rozcuchanou hřívu, která vypadá, že jste právě vstala z postele a vypadáte (aniž byste se o to jakkoliv přičinila) prostě kouzelně. Mezi ní a klasickými hollywoodskými loknami existuje ještě celá řada dalších variant, jak popisuje Miroslava Komanová, manažerka značky Philips HairCare: „Automatická kulma Philips StyleCare Prestige umí vytvořit 27 typů loken.  A to díky různým kombinacím nastavení teploty, času a směru kulmování. Můžete mít každý den jiný účes podle nálady, nebo si naopak najít ten, který vám sluší nejvíc, a díky přesnému nastavení jej každé ráno rychle a snadno vytvořit.“

U automatické kulmy Philips StyleCare Prestige vám nehrozí ani popálené prsty, ani přehřátí vlasů.

Vložte, stiskněte, pečujte

Poté, co nastavíte teplotu, čas a směr kulmování, jednoduše rozdělíte vlasy na jednotlivé prameny. Každý pramen potom vložíte do natáčecí komory a stisknete tlačítko. Automatická kulma Philips StyleCare Prestige si pramen sama namotá a začne jej nahřívat. Díky speciální technologii vám lokny vydrží úžasně dlouho, ale kulma je nahřívá jen po nezbytně dlouhou dobu a při nižší teplotě, takže je zbytečně nezatěžuje. Další dávku péče dostanou vlasy i díky keramickému válci napuštěnému keratinem. Válec je oproti předchozím modelům delší, takže se na něj vejde dvakrát tolik vlasů a celá příprava účesu je výrazně kratší – nezabere vám ani deset minut. A oceníte i vertikální rukojeť, která je pro ruku pohodlnější a vlny díky ní vyrobíte snáze.

Testujte zdarma

Pořád si nejste jistá, že to s kulmou zvládnete a že je příprava vln opravdu tak jednoduchá a vlasy nezatěžující? Skvělá zpráva: nyní můžete automatickou kulmu Philips StyleCare Prestige testovat až 45 dní, a pokud by vám z nějakého důvodu nevyhovovala, můžete ji vrátit a dostanete své peníze zpět. Stačí si kulmu koupit v období od 1. 2. 2018 do 31. 3. 2018 a do tří týdnů od nákupu ji zaregistrovat na www.philips.cz/mbg45-vlasy, kde najdete i detailní podmínky akce.

Více se o této kulmě dozvíte na www.philips.cz/vlasy nebo zde. Případně si přečtěte naše další tipy, jak na péči o vlnité vlasy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat