Zbavte se tuku – rychle, bezbolestně, napořád

05.03.2018 | Krása a móda

Dermatologové Brandeis Clinic vás zbaví nadbytečného tuku bez skalpelu, bolesti, popálenin či povislé kůže. Navíc, s efektem viditelným již po prvním ošetření a za dostupné ceny.

Brandeis Clinic Praha je technologicky nejlépe vybavená klinika korektivní a laserové dermatologie v České republice, její služby často využívají nejen obyvatelé Prahy, ale také lidé ze všech koutů České republiky, Německa, Rakouska, Švýcarska či Velké Británie.
Odstranění nadbytečného tuku na Brandeis Clinic probíhá výhradně za použití metod s klinicky ověřenými účinky. Stejně tak, zákrok na Brandeis Clinic vždy prování zkušený personál s odpovídajícím vzděláním a certifikacemi.

K odstranění nadbytečného tuku, a popřípadě i celulitidy, Brandeis Clinic využívá tyto přístroje:

  • ProShockice
  • Cellu M6
  • Demaheal LL

ProShockIce

Ošetření tímto přístrojem nabízí viditelný úbytek tuku již po prvním ošetření. Stejně tak dochází ihned ke zlepšení kutánní textury a projevu celulitidy (tzv. pomerančové kůže). ProshockIce je jediný přístroj na světě, který kromě edematózní celulitidy řeší i celulitidu fibrózní. Zákrok je zcela bezbolestné, ovlivňuje pouze tukové buňky, úbytek množství tuku na obvodu se pohybuje v řádu centimetrů (po 1 ošetření).

Cellu M6

Tento přístroj disponuje 2 samostatně řízenými motorovými válečky, které vyvolávají intenzivní biologické reakce a stimulují tak tukové buňky k lepšímu metabolismu, čímž podporují jeho odbourávání. Cellu 6 si snadno poradí i s tukem, který je odolný vůči dietě a cvičení, vyhlazuje celulitidu a zpevňuje povolenou kůži.

Dermaheal LL

Tato neinvazivní metoda odbourávání menších depozitů tuku je vhodná zejména pro použití v těchto partiích:

  • podbradek, krk, tvář
  • stehna, hýždě
  • dolní a horní část břicha
  • kolena, ramena, ruce, záda

Ošetření využívá speciálního roztoku aplikovaného přímo do nahromaděného tuku. Dermaheal LL využívá efektu injekční lipolýzy a tělo pacienta nejdříve musí rozštěpené tuky zpracovat, finální efekt ošetření nastupuje po cca 4–6 týdnech. Pozitivní vliv na výsledek má dodržování pitného režimu.

Domluvte si ještě dnes konzultaci na Brandeis Clinic a zjistěte, jaké jsou možnosti odstranění nadbytečného tuku ve vašem případě. Kontaktní formulář pro sjednání konzultace najdete na této stránce webu Brandeis Clinic.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Vláčný mazanec

(30 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat