Komentáře k článku

udělejte si salón doma 14.10.2011

Dříve jsem si mohla dovolit návštěvu kadeřnického a kosmetického salónu každý měsíc. Teď mám 3 děti na vysoké škole, manžel ztratil práci, takže můj rozpočet mne donutil, abch se poohlédla po jiném řešení , jak udržovat moji stárnoucí tělesnou schránku. Objevila jsem úžasnou a cenově dostupnou kosmetiku MIncer,:-P a jak píše čtenářka Tea - kouzlo jednorázových masek Purederm a Skinlite. Jsou to masky, které používají i v kosmetických salónech. Jednou týdně si udělám takový salón doma a ve stejnojmenném e-shopu si již půl roku pravidelně objednávám bezva zboží. Díky!

Tea 14.10.2011

To je pravda, dnes i já obracím každou korunu, ale kosmetiky se nikdy nevzdám !!! Super tipy, až na ten ocet na vlasy, to by mne asi přítel hnal.....Objevila jsem perfektní masky Purederm a Skinlite, které kupuji v jednom českém eshopu, jsou za pár korun a opravdu výborné, nemám totiž moc dobrou zkušenost s experimenty ala co dům nebo lednice dala, většinou se mi po nich udělá nějaká nepříjmná kožní reakce, takže dávám přednost kupovaným pleťovým maskám. Jinak vlasy a tělo už tak citlivé nejsou, takže tam do toho jdu.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat