Komentáře k článku

snegurka 16.04.2018

V současné době moc vysoké podpatky nemám. Vysoké podpatky jsou pro mladší.

Hanyna 10.04.2018

Teď, co jsem doma na rodičovské, jsem si na podpadky absolutně odvykla. *1*

honzik 08.04.2018

před lety jsem nosila i hodně vysoké podpadky

Lilly 08.04.2018

V době, kdy jsem měla až 15 kg nadváhy a v důsledku toho mě bolela chodidla, jsem nejdřív nechtěla rady ohledně snížení podpatků vůbec brát vážně, pak jsem se nad tím zamyslela a rozhodla se vyzkoušet boty bez podpatků. Ta úleva! Říkala jsem si, že jestli se mi někdy podaří významněji zhubnout, udělám si radost botičkami na vysokém podpatku nebo vysoké platformě. I když jsem nakonec úspěšně shodila, k podpatkům už jsem se kvůli pohodlí nevrátila. Na jiných ženách se mi líbí, ale sama už je nosit nechci. Navíc i boty bez podpatků nebo jen s minimálními můžou vypadat krásně a žensky.

Majka 08.04.2018

Vysoké podpatky miluji, ale na běžné chození dávám přednost platformám. Městská dlažba není pro jehličky to nejlepší.😕

V mladším věku jsem hodně chodila v lodičkách.Dnes upřednostňuji pohodlnou obuv.

konatovka 07.04.2018

Zdravotní velmi vážné důvody mi nedovolí nosit lodičky. Kdyby nebyly ani zdravotní důvody, tak už bych stejně v mém věku lodičky nenosila, mám ráda pohodlnou koženou nebo sportovní obuv.*1*

helus 07.04.2018

Na podpadcích nechodím,ze zdravotních důvodů.

Karla 07.04.2018

Ráda jsem nosila lodičky na vysokých podpadcích. Ale nějaké kilo navíc a zdravíčko mi nedovolí raději pohodlí.

HonzaArbiter 07.04.2018

Zdá se mi to, nebo jsou tyhle "vychytávky" s drobnými úpravami drze obšlehnuté z webu highheelsexpert? Nezdá, že ne. Protože to, co je tady naspané, na webu hhe už bylo před 5 lety +/- rok. Dokonce některé věty jsou zcela shodně identické. Smutné, když se hlupák chlubí myšlenkami moudrého.

Daska 06.04.2018

O jaký gel se silikonem se jedná? Děkuji

Amanita Pantherina Daska 06.04.2018

Možná mají na mysli takové silikonové polštářky, mají různé tvary a vlepují se do bot na místa, kde bota tlačí. Viděla jsem je i v Rosman drogerii, ale budou v obchodě s obuví. Tyčinky neznám.

Daska Amanita Pantherina 07.04.2018

Tak ty mám. V článku se píše o tyčince.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat