Komentáře k článku

Daska 06.04.2018

O jaký gel se silikonem se jedná? Děkuji

Amanita Pantherina Daska 06.04.2018

Možná mají na mysli takové silikonové polštářky, mají různé tvary a vlepují se do bot na místa, kde bota tlačí. Viděla jsem je i v Rosman drogerii, ale budou v obchodě s obuví. Tyčinky neznám.

Daska Amanita Pantherina 07.04.2018

Tak ty mám. V článku se píše o tyčince.

HonzaArbiter 07.04.2018

Zdá se mi to, nebo jsou tyhle "vychytávky" s drobnými úpravami drze obšlehnuté z webu highheelsexpert? Nezdá, že ne. Protože to, co je tady naspané, na webu hhe už bylo před 5 lety +/- rok. Dokonce některé věty jsou zcela shodně identické. Smutné, když se hlupák chlubí myšlenkami moudrého.

Karla 07.04.2018

Ráda jsem nosila lodičky na vysokých podpadcích. Ale nějaké kilo navíc a zdravíčko mi nedovolí raději pohodlí.

helus 07.04.2018

Na podpadcích nechodím,ze zdravotních důvodů.

konatovka 07.04.2018

Zdravotní velmi vážné důvody mi nedovolí nosit lodičky. Kdyby nebyly ani zdravotní důvody, tak už bych stejně v mém věku lodičky nenosila, mám ráda pohodlnou koženou nebo sportovní obuv.*1*

V mladším věku jsem hodně chodila v lodičkách.Dnes upřednostňuji pohodlnou obuv.

Majka 08.04.2018

Vysoké podpatky miluji, ale na běžné chození dávám přednost platformám. Městská dlažba není pro jehličky to nejlepší.😕

Lilly 08.04.2018

V době, kdy jsem měla až 15 kg nadváhy a v důsledku toho mě bolela chodidla, jsem nejdřív nechtěla rady ohledně snížení podpatků vůbec brát vážně, pak jsem se nad tím zamyslela a rozhodla se vyzkoušet boty bez podpatků. Ta úleva! Říkala jsem si, že jestli se mi někdy podaří významněji zhubnout, udělám si radost botičkami na vysokém podpatku nebo vysoké platformě. I když jsem nakonec úspěšně shodila, k podpatkům už jsem se kvůli pohodlí nevrátila. Na jiných ženách se mi líbí, ale sama už je nosit nechci. Navíc i boty bez podpatků nebo jen s minimálními můžou vypadat krásně a žensky.

honzik 08.04.2018

před lety jsem nosila i hodně vysoké podpadky

Hanyna 10.04.2018

Teď, co jsem doma na rodičovské, jsem si na podpadky absolutně odvykla. *1*

snegurka 16.04.2018

V současné době moc vysoké podpatky nemám. Vysoké podpatky jsou pro mladší.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat