Módní hity Beáty Rajské: Nechte se hýčkat kašmírem!

Beata Rajská prezentuje svou tvorbu nejčastěji na vlastních akcích, ale tentokrát se rozhodla, že kolekci Lola Lola předvede na Prague Fashion Weekendu 2011, který se konal koncem září.

Kolekce Lola Lola představuje výběr z nové kolekce pro rok 2012. Na šaty, pláště, kalhoty jsou použity nejjemnější tkaniny – vlna, kašmír nebo vikuní kůže. Detaily jsou často zdůrazněny tkaninami s vyšívanými korálky.

Sportovnějším typům je určena řada z elastické džínoviny lemovaná kůží nebo šaty z nejjemnějších jehněčích usní. K tvorbě Beaty Rajské neodmyslitelně patří také večerní šaty, které řadu Lola Lola uzavírají.

Beata Rajská založila svou společnost v roce 2001 a od té doby jsou její modely k vidění na mnoha prestižních akcích v České republice i v zahraničí. Charakteristickou črtou kolekcí Beaty Rajské je noblesní ženskost a elegance, často odrážejí filozofický podtext odkazující ke společnosti a době, ve které žijeme. Dalším znakem autorčina rukopisu je používání luxusních materiálů a dokonalé krejčovské zpracování, na které sama dohlíží.

V loňském roce otevřela Beata Rajská nový butik a módní salon v Dlouhé ulici. Zákaznice v něm najdou jak modely, které jsou ihned k dispozici, tak atraktivní nabídku exkluzivních modelů šitých na zakázku.


 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden pro Berany přináší příležitosti, které vás mohou posunout v pracovní i osobní oblasti. Váš entuziasmus a aktivní přístup vám pomohou překonat překážky, které se mohou objevit.Týden začíná romanticky a m... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat