Co si muži doopravdy myslí o plastikách ženského těla?

11.05.2018 | Krása a móda

Každá z nás touží být někde štíhlejší, někde kypřejší, mít plné rty nebo méně vrásek. Dnešní plastická chirurgie dokáže doslova zázraky, je ale důležité podobné zákroky nepřehánět. A co muži? Líbí se jim vůbec takové zásahy do ženských těl? Odhadnete, co muži milují a co už je podle nich „přes čáru“?

Prsní implantáty

Spousta žen, jimž příroda nenadělila vnady podle jejich představ nebo které vinou věku či dětí přišly o bujné tvary, touží po plastice, jež by jim opět vykouzlila poprsí jako ze žurnálu. Ovšem co tomu říkají muži?

„Dávám přednost přírodnímu poprsí, než umělému. Většinou mají ženy sklon přehánět to s velikostí a výsledek je mnohdy spíš komický. Na druhou stranu pokud má žena komplexy a pomůže jí to cítit se dobře, tak proč ne,“ říká třiatřicetiletý Honza.

„Mně se líbí prsa obecně jakákoli. Ale u partnerky upřednostňuji spíše menší velikost. I když plastické operace nesoudím, doma bych to nechtěl,“ prozradil Mirek (28).

„Moje žena měla vždycky malá prsa a strašně ji to štvalo. Nikdy by mě nenapadlo to řešit, ale když se mi svěřila, že ji to trápí, v jejím rozhodnutí jít na plastiku jsem ji podpořil. Je to trochu jiný pocit, než když saháte na prsa přírodní, ale určitě mi to nevadí. Zlepšilo se všechno. Její náhled na sebe a náš vztah určitě také. Já jsem rozhodně pro,“ svěřil se dvaačtyřicetiletý Miloš.

Vyplňování vrásek a rtů botoxem

Vrásky. Slovo, ze kterého má mnoho žen skoro osypky. Vždyť která z nás by si nepřála aspoň zpomalit čas a vypadat co nejdéle mladistvě? Není divu, že některé z nás nakonec skončí na klinice plastické chirurgie, kde řeší vrásky nebo tenkou linii rtů právě botoxem. Ovšem jak se zdá, muži tento trend zas tak nepodporují...

„Tak tohle jde úplně mimo mě. Stárnutí k životu patří a vrásky jsou jeho součástí. Myslím, že tohle je zbytečný zákrok. O vpichování čehosi do rtů nemluvě. Výsledek je podle mne vždy příšerný,“ hodnotí Tomáš (30).

Ani náhodou. Podle mě to vypadá hrozně. Ženská tvář postrádá mimiku. To se mi opravdu nelíbí. Za mě ne,“ odpovídá dvaatřicetiletý Honza.

Chápu, že může mít žena komplexy z malého či nesouměrného poprsí, ale z jedné vrásky na čele? Zbytečné,“ je přesvědčen Pavel (50).

Liposukce

Špíčky, kterých se prostě nejde zbavit ani usilovnou dietou a poctivým cvičením? Ano, i takové se najdou. A tak není divu, že patří liposukce neboli odsávání tuku k nejoblíbenějším plastickým zákrokům. A nejen u žen...

„Tenhle zákrok docela chápu. Moje přítelkyně vždy sportovala a dřela na sobě, ale nedařilo se jí nikdy shodit přes stehna. Trápilo ji to a tak si nechala tuk odstranit. Má teď souměrnou postavu a je spokojená. Takže proč ne?“ hodnotí třicátník Libor.

„Zbavit se přebytečného tuku určitě není nic špatného, pokud to člověk potřebuje. V tomto případě je výsledek nejspíš vždy jen lepší. Proti liposukci nic nemám,“ osmadvacetiletý říká Mirek.

Jaký zákrok je podle vás už „přes čáru?“

Plastická či kosmetická chirurgie dnes nabízí nepřeberné množství zákroků a vylepšení. Skoro se zdá, že lékaři dokážou stvořit úplně nového člověka (tedy co se vzhledu týče, samozřejmě). Bohužel posedlost některých lidí plastickými operacemi vede k poměrně bizarním výsledkům (jistě jste viděli obrázky celebrit, jež ztratily podobu i mimiku tváře nebo živé Barbie a Kenové, kteří nemají s přirozeností nic společného). A které zákroky se zdají za hranou osloveným mužům?

„Každý zákrok může dopadnout hrozně, když se přežene. Podle mě je asi jedno, jakou operaci žena podstoupí, jen by měla požadovat přirozený výsledek. Obrovské rty nebo prsa, která vypadají, že za chvíli vybouchnou, určitě sexy nejsou,“ odpovídá Miloš.

„Nejvíc mě zarazily implantáty v hýždích. A to nejen u žen, ale i u mužů. Nikdy by mě nenapadlo nechat si přeoperovat zadek,“ směje se Pavel.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat