Řekněte to očima. Smyslný pohled vykouzlíte snadno a rychle

10.05.2018 | Krása a móda

Oči jsou jednou z prvních věcí, kterých si na nás druzí všimnou. A tak není divu, že této skutečnosti mnohé z nás využívají. Vždyť pohledem se dá i svádět! Abychom si zajistily opravdu smyslný pohled, vyplatí se vědět, jak oči dokonale nalíčit. Určitě vsaďte v první řadě na kvalitní řasenku. Takovou je i Catchy Eyes Mascara Waterproof od Gost Copenhagen, kterou mohly vyzkoušet v rámci testování i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnoceí a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Oči v hlavní roli


Kvalitní řasenka je základ. Catchy Eyes Mascara Waterproof od Gost Copenhagen vykouzlí opravdu dokonalý pohled!

Rozhodla jste se při líčení zvýraznit právě své oči? Pak pro vás máme několik zaručených tipů pro vytvoření smyslného pohledu. Nejprve připravte řasy, které vytvarujte s pomocí kleštiček. Nebojte se, je to snadné! Stačí horní řasy v kleštičkách jemně „stlačit“ a pár vteřin držet. Budou krásně zakulacené a tvarované.

Pak ještě řasy zvýrazněte jemnou linkou. Vezměte černou, případně tmavě hnědou (pokud nepoužíváte černou maskaru) tužku na oči a mezi řasy udělejte malé tečky. Pak je pomocí štětečku jemně „rozmažte“, aby nebyly tak ostré a krásně se spojily v jakousi jemnou linku.

Na konec přichází na řadu samotná řasenka. Službu vám prokáže jak tradiční černá, tak například i hnědá, kterou volte v případě, že chcete, aby líčení působilo přirozeněji a nenápadněji. Štětečkem maskaru nanášejte od kořínků řas na horním víčku, kde s ní lehce zahýbejte ze strany na stranu, a poté pokračujte až ke konečkům. Řasenku aplikujte od vnějšího koutku oka k vnitřnímu. Postup opakujte i na dolním víčku.

Na rande i do bazénu

Pokud toužíte po řasence, která bude vypadat bezchybně i po celodenním shonu, případně se s ní nebudete bát vyrazit třeba do posilovny nebo do bazénu, pak sáhněte po kvalitní voděodolné maskaře. Takovou je i Catchy Eyes Mascara Waterproof od Gost Copenhagen, kterou exkluzivně ještě předtím, než byla uvedená na trh, vyzkoušely naše testerky. Jak byly spokojené?

Voděodolné řasenky využívám převážně v letních měsících, kdy strávím poměrně hodně času u vody. Řasenka krásně protahuje řasy, vytvoří velký objem a neslepuje je, za což dostala první mé bonusové body. Vyzkoušela jsem ji i při plavání v bazénu pod vodou a následné sauně. Byla jsem překvapená, jak velkou zátěž zvládne. Je pravdou, že na úkor držení se řasenka hůře odličuje. Pomocí dvoufázového odličovače to však velký problém nebyl,“ pochvalovala si testerka mocax.


Řasenka Catchy Eyes Mascara Waterproof u našich testerek obstála na jedničku!

Byla jsem trochu skeptická k voděodolné řasence, protože vím, že mi nikdy moc neseděla, ale překvapila mě a řasy se s ní vůbec nelámaly. Odlíčení byl ze začátku trochu oříšek, ale koupila jsem si na doporučení dvousložkový odličovač a řasenka šla domů bez problémů. Řasenka se díky příjemně tvarovanému kartáčku nanáší pravidelně a krásně odděluje každou řasu. Voděodolnost můžu opravdu potvrdit, právě probíhá moje nejhorší období pylové alergie a žádná rozmazaná řasenka se kolem očí nekonala a za to opravdu moc děkuji. Určitě budu kupovat i příští sezonu!“ napsala testerka KvetaTa.

Po otestování mohu řasenku Catchy Eyes Mascara Waterproof doporučit. Byla jsem sice skeptická ke gumovému kartáčku, protože s ním nemám z minulosti dobré zkušenosti, ale tento je opravdu dobrý a na řasy nanese přesně potřebné množství barvy, takže líčení je přirozené a člověk nemá místo řas divné kůly. Řasenka se opravdu nesmývá a neobtiskává ani na dolních řasách, s tím u klasických hodně bojuji. Používám odličovací olej a tím se dá řasenka sundat docela dobře, možná to déle trvá. Cena podle mě odpovídá. Děkuji za možnost testovat, já jsem byla spokojená,“ přidala se testerka skalovalenka.

Musím bez okolků přiznat, že jsem ještě nenarazila na voděodolnou řasenku, které bych neměla co vytknout. Tedy až do teď. Gosh je výjimka. Jejich voděodolná řasenka se nejen nerozmazává, ani nedrolí, ale také vám s řasami opravdu něco udělá  krásně je natočí, oddělí a zvýrazní, což bylo příjemné překvapení. Gumový kartáček mi vyhovuje, řasy se neslepují,“ chválila testerka Odetta.

Řasenku Catchy Eyes Mascara Waterproof od Gost Copenhagen můžete koupit ZDE.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat