Testování s Perfect Clinic: Jak je testerka spokojena s výsledkem epilace?

22.05.2018 | Krása a móda

Sympatická testerka xJitulex na vlastní kůži otestovala laserovou epilaci na prestižní Perfect Clinic. Jak zákrok hodnotí po několika týdnech od první návštěvy kliniky? A zbavila se nechtěných chloupků na nohou, jak si tak dlouho přála?


Laserová epilace laserem GentleLASE je jednou z nejúčinnějších metod pro odstranění chloupků. Přesvědčila se o tom i naše testerka.

„Již od svých 15 let bojuji s chloupky na nohou, které jsem si už ve své pubertě začala pravidelě holit. Bohužel několikaletým holením byly chloupky čím dál silnější a posledních pět let zpátky již druhý den po oholení bylo na dotek cítit, že chloupky již opět dorůstají. O laserové epilaci jsem v poslední době přemýšlela mockrát, ale vždy mě napadala myšlenka: Opravdu to na mé silné černé chloupky bude fungovat? napsala mladá maminka xJitulex.

Profesionálové každým coulem

Nakonec se rozhodla zkusit štěstí a přihlásila se do našeho testování laserové epilace na Perfect Clinic. K její radosti to byla nakonec ona, koho lékaři na základě zaslaných fotografií vyhodnotili jako nejvhodnější k zákroku.


"Profesionálové každým coulem." Tak naše testerka hodnotila odborníky na Perfect Clinic.

Pak už následovala odborná konzultace a bezprostředně po ní přišel na řadu laser.

„Celkový přístup všech pracovníků na Perfect Clinic je naprosto profesionální a vynikající. Přístup pana doktora byl naprosto úžasný a musím říci, že jakákoli otázka, nejen týkající se epilace, ale i parametrů laserového přístroje a možností jeho dalšího využití, mi byla ochotně vysvětlena. Dokonce jsme se i při zákroku dost nasmáli. Pan doktor Frajer je profesionál každým coulem,“ pochvaluje si testerka xJitulex.

Když úřaduje laser

„Celý zákrok se mohl uskutečnit pouze v případě, že moje chloupky budou minimálně 3 až 7 mm dlouhé, ne kratší, jinak by laserový paprsek neměl jak po chloupku sjet až ke kořínku. Moje chloupky rostou opravdu rychle již druhý den po holení, takže jsem si necelý měsíc nohy neholila a chloupky byly v den zákroku dlouhé 8 mm,“ popisuje mladá maminka.


Zákrok je nebolestivý a první chloupky vapadávají již bezprostředně po prvním výboji.

„Každý, kdo podstupuje laserovou epilaci, samozřejmě dostane ochranné brýle které chrání oči před laserovými paprsky. Zákrok sám o sobě není bolestivý, možná prvních pět minut, než si nohy zvyknou na laserové výboje, ale poté je již každý výboj nebolestivý, jako když vám foukne v pravidelných intervalech někdo na nohu. A to si myslím, že jsem dosti citlivý člověk,“ ujišťuje testerka.

„Chloupky již při prvním výboji odpadávají a zkroutí se spálením. Po chloupkách zůstavá ihned holé krásné místo. Celkový čas epilace jedné nohy od kolena dolů trval přibližně 20 minut a při porovnání hotové nohy s druhou, nehotovou, byl výsledek ihned viditelný. Ihned po epilaci se nohy namazaly krémem.“

Chloupky jsou pryč

A jak probíhala rekonvalescence? „Reakce na laserové ošetření se dostavila až tři hodiny po ošetření, kdy samozřejmě na nohou všechna místa po vypálených chloupcích zčervenala. Zarudnutí a mírné svědění trvalo necelé tři týdny a dalo se vydržet. Protože jsem zákrok podstoupila v měsíci, který byl už hodně slunečný, nesměla jsem nohy celé tři týdny po zákroku vystavovat slunečním paprskům, takže je lepší na laserovou epilaci jít od podzimu do jara,“ radí testerka, která ale podle svých slov neměla žádné větší potíže nohy slunci nevystavovat.

Splnil se tedy naší testerce sen o nohách bez chloupků?


Zleva: Nohy před zákrokem, bezprostředně po laserové epilaci a v současné době.

„S výsledkem jsem nadmíru spokojena. Moje nohy čtyři týdny po laserovém ošetření jsou stále hladké a 98 % chloupků je pryč. Samozřejmě ne všechny chloupky rostou stejně a každý chloupek má různé etapy růstu, tudíž malé množství chloupků ještě dorůstá, proto je samozřejmě lepší zákrok ještě jednou zopakovat, ale to je už jen rychlá záležitost na několik málo minut,“ ujišťuje xJitulex, která by prý neváhala podstoupit celé testování s Perfect Clinic kdykoli znovu.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat