Hříva jako z pohádky. Jaké zlozvyky ničí vaše vlasy?

15.06.2018 | Krása a móda

Která žena by netoužila po zářivé a husté hřívě plné života! Jenže ne u každé se takový sen promění v realitu a řada z nás celý život bojuje s řídkými a jemnými vlasy bez vitality. Čím své kštici škodíme a jakou péči jí dopřát?

Zlozvyků, jež se na kvalitě vlasů podepisují, je celá řada. Které jim dávají opravdu zabrat?

Chyby na talíři

Znáte to pořekadlo tvrdící, že jste to, co jíte? Tak vězte, že se nejedná jen o prázdné klišé, ale že opravdu platí. A to, co si nakládáte na talíř, se odráží nejen na fungování vašeho těla, ale třeba i na kvalitě pleti a vlasů. Naše kadeře potřebují ke kráse a zdraví bílkoviny, ale také vitaminy a minerály. Tak na to nezapomínejte a pečlivě si vybírejte, čím své vlasy nakrmíte.

Nervy na pochodu

Stres ovlivňuje negativně celou řadu pochodů v našem organismu. A vlasy nejsou výjimkou. Dokonce je prokázáno, že může podporovat vypadávání vlasů. Takže se své nervy snažte zvládat co nejúčinněji, abyste se nemusely trápit hřebenem plným pramenů.

Styling, který škodí

Pro krásu udělá většina žen opravdu cokoli. A tak vlasy fénujeme, žehlíme, tupírujeme, tužíme je nejrůznějšími chemickými přípravky, vážeme do pevných uzlů či culíků... Není divu, že se nám naše hříva neodvděčí zrovna zdravím. Při nešetrném stylingu trpí vlasy nejen poškozením teplotním nebo chemickým, ale také mechanickým. Ostatně jedním z největších prohřešků je česání mokrých vlasů, ty jsou k poškození nejnáchylnější.

Chemický koktejl

A když už jsme zmínili chemické přísady v některých přípravcích určených pro péči o vlasy, je důležité zmínit, že byste měla být v obchodě opravdu vybíravá, když si kupujete šampon, kondicionér nebo jiný produkt. Některé z nich totiž připomínají spíše chemickou laboratoř a je jasné, že z některých obsažených látek nemají vlasy právě radost. Mimo jiné k nim patří parabeny, silikony nebo formaldehyd, dibutyl ftalát a toluen. Jak uvidíte na šamponu a spol. tyhle látky, raději se porozhlédněte po jiném.

Šetrná péče z přírody

Hledáte na trhu šampon, který by vyhovoval vašim kadeřím a měl přírodní složení? Pak sáhněte po značce Twin Lotus, jejíž šampony jsou vyrobeny ze speciální kombinace těch nejvhodnějších 100% přírodních složek, které vaše vlasy dokonale vyživují, dodávají jim sílu a zabraňují jejich opětovnému poškození. Navíc nebyly testované na zvířatech, neobsahují GMO a jsou certifikované a schválené pro EU.

V nabídce Twin Lotus najdete šampony pro všechny typy vlasů, které vaše kadeře vyživí a navrátí jim vitalitu a krásu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat