Rozmazlete svou pokožku s přírodními mýdly Twin Lotus

25.06.2018 | Krása a móda

Krásná pokožka je především zdravá pokožka. A tak není divu, že se stále více žen snaží nakupovat šetrné a přírodní produkty péče o pleť, které pokožku nezatěžují zbytečnými chemikáliemi. Jak svou pleť dokonale rozmazlit a poskytnout jí všechny potřebné živiny s pomocí přírody? Vyzkoušejte nepřekonatelné produkty značky Twin Lotus!

Společnost Twin Lotus byla založena roku 1977 jako malý obchod zabývající se prodejem čistě přírodních produktů. Společnost od začátku klade vysoké nároky na kvalitu produktů a výrobního procesu. Twin Lotus si tak získala v krátkém čase velké obliby u zákazníků. Kvalitní a především přírodní thajská kosmetika se nyní dostává i na evropské trhy, a tak i vy máte možnost se doslova na vlastní kůži přesvědčit o jejích přednostech.

Žádné výrobky značky Twin Lotus nebyly testované na zvířatech, neobsahují GMO a všechny jsou certifikované a schválené pro EU.

Mýdla, co hýčkají i vyživují

Chcete své pokožce poskytnout komplexní péči přírodních ingrediencí? Pak vyzkoušejte mýdla Twin Lotus. Pomáhají i proti různým kožním onemocněním a akné, působí antibakteriálně (zabraňují tvorbě bakterií, které způsobují zápach) a zanechávají pokožku zvláčněnou a hebkou. A to vše díky přírodnímu složení.

Twin Lotus Aloe Vera & Avocado oil - bylinné mýdlo

Velmi jemné a krémové bylinné mýdlo Twin Lotus Aloe Vera & Avocado oil důkladně čistí celé tělo a také zabraňuje hromadění bakterií, které způsobují nepříjemný zápach.

Hlavní složky aloe vera a avokádový olej, obohacené o vitaminy A, B, D, E a esenciální oleje, poskytují pokožce kompletní péči a zanechávají pocit hebkosti a svěžesti po celý den. Při každodenním používání udržuje pokožku zdravou, jemnou a svěží.

Vhodné pro normální až suchou pleť.

Twin Lotus Multigrain – bylinné mýdlo s obilím a Q10

Jemné a krémové bylinné mýdlo Twin Lotus Multigrain, které důkladně čistí tělo, obsahuje různé druhy přírodních bylin a více druhů obilovin (ječmen, žito, kukuřice), jež jsou obohacené o proteiny a minerály, zmírňují vysoušení pokožky a zanechávají ji jemnou a hladkou.

Koenzym Q-10 získaný ze zrn ječmene působí na pleť příznivě jako antioxidant. Aroma bylin také zanechává pleť svěží po celý den.

Používejte denně, abyste si udrželi pleť vyživenou, jemnou a svěží.

Vhodné pro normální pleť.

Twin Lotus Original – bylinné mýdlo s kokosovým olejem

Přírodní bylinné mýdlo s bohatou pěnou Twin Lotus Original důkladně čistí celé vaše tělo. Hlavními složkami jsou kokosový olej a rostlina "Senna Alata", které výrazně snižují hromadění bakterií, což způsobuje nepříjemný zápach. Bylinná aroma naopak zanechává pokožku svěží a voňavou po celý den.

Rostlina "Senna Alata" pochází z Mexika a v medicíně je využívána již dlouhá léta díky svým hojivým a léčivým účinkům. Léčí i různá kožní onemocnění, jako například pásový opar.

Při každodenním používání udržuje pokožku zvláčněnou a hebkou.

Vhodné pro normální až mastnou pleť.

Twin Lotus Scrub – bylinné peelingové mýdlo

Luxusní přírodní bylinné mýdlo s bohatou pěnou Twin Lotus Scrub hloubkově čistí a zbavuje pleť odumřelých částí. Obsahuje velmi účinnou bylinnou peelingovou směs, která pomáhá při broušení odumřelé kůže a zabraňuje hromadění baktérií.

Jedinečné aroma použité v tomto mýdle ho posouvá na úplně jinou úroveň.

Používejte každý den, abyste posílili jeho vyživující schopnosti a udržujte tak Vaši pokožku hebkou, svieží a jemnou.

Vhodné pro normální až mastnou pleť.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:27
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:12
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat