V módě je husté a plné obočí. Jak lze podpořit jeho růst

Tak dlouho jste si obočí trhala, až přestalo růst? Vítejte do klubu, protože takovou potíž řeší skutečně hodně žen. Co s tím? Nechte si poradit od uznávaného vizážisty, který se stará o make-up těm nejslavnějším celebritám!

Doba se mění a s ní samozřejmě i módní a kosmetické trendy. Také si ještě moc dobře pamatujete, jak se kdysi nosilo hodně úzké obočí? Tenké linky však postupem času nahradila „hustá a bujná přirozenost“, která dnes naprosto vládne. Jenže co když vám vlivem dlouholetého trhání obočí neroste tak, jak byste potřebovala? S tím vám může pomoci americký vizážista Christopher Drummond, který nejenže vlastní kosmetickou značku, ale zkrášluje i celebrity, jako jsou Jennifer Lopez, Jane Fonda nebo Brooke Shields. Co vám tenhle odborník a naprostá špička v oboru radí?

Identifikujte svůj problém

90 procent mých klientů si stěžuje na to, že jim obočí roste pomalu a nepravidelně. Mnozí to přisuzují tomu, že prostě stárnou, ale příčina může být i někde jinde. Pomalý, nebo žádný růst obočí, zpravidla způsobují třeba poruchy štítné žlázy, hormonální problémy, nesprávný jídelníček, nadměrné užívání léků, špatný způsob vytrhávání nebo stres. Je důležité včas odhalit příčinu a až potom řešit to ostatní,“ vysvětluje výše zmíněný hollywoodský guru krásy. Máte už podezření, odkud vítr vane?

Soustřeďte se na vhodnou výživu

Pokud nejste se stavem vašeho obočí spokojená, bez pomoci zvenčí se to určitě neobejde. V tomhle případě má Christopher Drummond na mysli užívání doplňků stravy obsahující biotin, což je vitamin, který patří do skupiny B, úplně přesně B7. Ten se někdy označuje jako vitamin krásy, neboť zlepšuje stav pokožky, obočí, vlasů, řas i nehtů. Vsadit prý můžete také na niacin. I tato látka patří do skupiny „béčkových“ vitaminů a kromě toho, že podporuje elasticitu kůže, také stimuluje růst vlasových folikul, čímž se urychlí i růst obočí.

Poohlédněte se po nějakém séru

S tak širokou nabídkou kosmetických produktů je snadné vybrat si správné sérum, které funguje jako stimulující výživa podporující růst. Mám vyzkušené, že některé mají viditelné účinky už po třech týdnech používaní, zvláště v případě, že obsahují ricinový olej. Proto je mohu jen vřele doporučit,“ uvádí osobní vizážista populárních hvězd.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat