Jak opticky prodloužit nohy. S našimi tipy zabodujete!

Nebyla k vám příroda, alespoň co se délky nohou týče, nijak zvlášť štědrá? Nezoufejte, dlouhé nohy si můžete „vykouzlit“ i samy.

Existuje spousta způsobů, jak udělat opticky vyšší (nižší) či štíhlejší (plnější) postavu, a tak se najdou i způsoby, jak si prodloužit nožky.

Vše v podstatě závisí jen na tom, jaké zvolíte oblečení a doplňky – ty si totiž umějí poradit s každou případnou nedokonalostí naší postavy, takže zvládnou vykouzlit i „nohy až do nebe“.

Podpatky

To je asi to první, co člověka napadne, když se mluví o (v tomto případě nejen optickém) prodloužení nohou. Ano, je to pravda – díky vysokým, nejlépe jehlovým, podpatkům vypadají naše nohy delší a také štíhlejší. Problémem „jehel“ ovšem je, že jen málokterá z nás v nich vydrží cupitat celý den. Ale není třeba zoufat – středně vysoké a středně silné (úzké) podpatky udělají délce vašich nohou také dobrou službu.

Punčochy a spol.

Punčocháče a punčochy dodají nohám elegantní vzhled, tmavé barvy je navíc hezky zeštíhlí. Vsaďte především na černé, matné a neprůhledné punčocháče – požadovaného výsledku dosáhnete především v kombinaci s krátkou sukní nebo šortkami a již zmíněnými podpatky.

Pas a mini

Minisukně či krátké šortky s vysokým pasem opticky přidají vašim nohám spoustu centimetrů navíc. Pokud si netroufáte na takovou kombinaci (nebo si ji prostě nemůžete dovolit), stejnou službu vám prokážou i kalhoty s vyšším pasem. Nebo šaty doplněné o pásek zvýrazňující linii pasu.

Barvy a vzory

Chcete-li obecně vypadat štíhlejší a vyšší, vsaďte na vertikální vzory. A to platí i u nohou. Vyhněte se horizontálním pruhům, ty naopak nohy zkracují. Mimochodem, jakýkoli vzor na legínách či punčocháčích nohy opticky rozšiřuje a zkracuje (výjimkou jsou již zmíněné podélné pruhy), takže máte-li od přírody kratší nožky, zdaleka se jim vyhněte.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:30
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:03
407 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat