REDKEN proměna Majdy: Už se necítím nepřitažlivá

Čtenářka Marie nám do své přihlášky do proměny napsala, že si jako maminka na mateřské dovolené nepřijde přitažlivá, ale ráda by s tím něco udělala. Takovou výzvu nemohl náš tým specialistů nechat jen tak ležet ladem a Majdu jsme si do proměny pozvali.

Čtenářce Majdě (jak jsme ji pár minut po seznámení začali říkat) je sice teprve 28 let, ale už je dvojnásobnou maminkou vedle čtyřletého Kubíka má ještě roční Natálku. A právě kvůli nim a svému manželovi chce proměnu podstoupit. Jako každá žena na mateřské dovolené nemá na sebe moc času.

„Věřím, že mi změna image zvedne sebevědomí," doufá Majda, která je původem zubní sestra.

Stále dobře naladěná Majda se vedle péče o rodinu, ráda ve svém volném čase věnuje vaření nebo vyráží na rodinné výlety.

 

 

PARTNEREM PROMĚNY JE PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ KOSMETIKA REDKEN


 

Vlasová kouzelnice Gábina zasahuje

Jako první usedla čtenářka Majda do křesla kadeřnice Gábiny Polakové ze salonu Carpe Diem na pražských Vinohradech. Během konzultace se jí Majda svěřila, že jí po druhém porodu trápí vypadávání vlasů. „Těhotenství a následné kojení je období velkých hormonálních změn, které mají vliv na kvalitu vlasů. Není ale třeba propad panice, když se na hřebenu objeví větší množství vlasů. Nejvýraznější jsou změny v období prvních šesti měsíců po porodu, kdy se estrogen v organismu dostává opět do normálu. To, že vlasy vypadávají je vlastně proces, jakým se tělo po těhotenství dostává do původního stavu. Vedle vyvážené stravy se dá tento proces zlepšit i profesionálními vlasovými přípravky," vysvětluje kadeřnice Gágina.


Kadeřnice Gábina s Majdou během stříhání probrala, jak o vlasy má doma pečovat, aby byla s výsledkem vždy spokojená.

Pro zakrytí míst, kde má Majda pocitově méně vlasů, zvolila Gábina patku, kterou může snadno v případě potřeby přehazovat zprava doleva. „Účes díky patce bude bohatší a čtenářka se zbaví dojmu, že jí prosvítá kůže," dodává Gábina s tím, že patku je třeba tvarovat ještě mokrou, po vysušení by to byla nesnadná práce s nejasným výsledkem. 


Kadeřnice Gábina čtenářce Majdě během úprav také nanesla arganovou olejovou pečující kúru.

Pro domácí péči doporučila kadeřnice Gábina tyto 3 produkty:

„Vzhledem k problému s vypadáváním vlasů bych do vyřešení tohoto problému doporučila užívat Redken Intra Force regenerační šampon pro barvené, jemné a řídnoucí vlasy. Čisticí šampon odstraňuje nečistoty, přebytečný maz a tzv. DHT (Dihydrotestosteron pozn. red.) z vlasové pokožky a vlasů. Obsahuje kombinaci látek, které ozdravují vlasovou pokožku a zlepšují stav a vzhled řídnoucích vlasů. Navíc obsahuje UV filtry, které chrání barvu vlasů. Vlasy vypadají a na omak působí zdravější, vyživené a hustší," vysvětluje péči čtenářce Majdě.

„Pro maximalizaci efektu doporučuji použí následně vyživující bezoplachovou kúru proti vypadávání vlasů. Kúra se aplikujte každý den, nebo alespoň 3krát týdně po dobu minimálně 6 týdnů. Stačí zhruba 12 zmáčknutí sprejové trysky na čistou, ručníkem vysušenou vlasovou pokožku a vmasíruje se. Kúra se již neoplachuje."

„Pro finální styling doporučuji vyživující pěnu Redken 04 Full Effect pro celkový objem vlasů. Tento produkt kombinuje objemové výhody pěny a vyživující vlastnosti produktů vlasové péče. Jemně tvaruje, dodává objem od kořínků ke konečkům bez viditelných stop a lepení. Obsahuje stylingové polymery s okamžitou tvarovou pamětí, výtažky z bavlny pro extra objem, UV filtry pro ochranu před škodlivými prvky z okolního prostředí a vitamin E, který pomáhá předcházet blednutí barvy," uzavírá doporučení Gábina Polaková ze salonu Carpe Diem.

Během toho, co Majdě působila nová vlasová barva, mohla si v salonu zaskočit také na manikúru, která je nedílnou součástí dokonalého vzhledu každé ženy. „Sama na manikúru nechodím, takže to byla taková malá premiéra," prozradila Majda, která si očividně péči manikérky Marie Dufkové užívala. Ta jí na nehty aplikovala tzv. gel-lack, tedy permanentní lak, který vydrží na nehtech až 2 týdny a působí přirozeněji než nehty umělé.


Manikérka Maruška zvolila decentní francouzskou manikúru s pomocí gel-lacku. Majda se tak o své nehty nemusí více jak dva týdny vůbec starat.

Decentní, ale profesionálně provedené líčení

Dvojnásobná maminka Majda si doma běžně vystačí jen s řasenkou, pudrem a leskem na rty, takže se na rady odbornice velmi těšila. Vizážistka Nikola Kvapilová, která líčí pro Astor, jí neprve provedla diagnostiku pleti, jež je nezbytná pro správnou volbu podkladových krémů i následného make-upu. „Paní Marie má pleť spíše mastnější a to hlavně v oblasti tzv. T-zóny. Jinak je ale pleť bezchybná, takže pro denní péči bude stačit velmi málo, aby vypadala skvěle," pochvaluje pleť naší čtenářky vizážistka.


Barvu očních stínů volila vizážistka Nikola v zemitých tónech.

Nikola zvolila pro Majdu světlejší tón make-upu a při nanášení ji upozornila, aby si během domácí péče dávala pozor na partie kolem očí. „Ty bychom neměli vůbec pudrovat, zbytečně si tím přiděláváme vrásky," vysvětluje vizážistka, která na střed použila světlejší pudr a na okraji tmavší. Tím vznikl 3D efekt, který pleť rozzáří. „Tvářenkou není třeba obličej tvarovat. Optimální aplikace je, když žena stáhne rty k sobě do malého kroužku a lícní kosti lehce přetáhne štětcem."

3 produkty pro dokonalou pleť

„Dokonalost v každé situaci – přesně po tom touží každá žena. Není ale snadné dosáhnout perfektního vzhledu po celý den. Jedním z kosmetických pomocníků, který se tohoto úkolu dokáže zhostit je nový make-up Perfect Stay 24h od Astoru, na který se můžete opravdu spolehnout. Make-up neobsahuje žádné oleje a udržuje perfektní vzhled po celý den. Pokožku zanechává jemnou, pružnou a dokonale kryje všechny známky únavy jako tmavé kruhy pod očima i unavenou pleť a také napomáhá zakrýt vrásky. Pleť je svěží a bez nežádoucího lesku po celých 24 hodin," popisuje  účinky vizážistka Nikola.

„Ze stejné řady bych doporučila také pudr, který čtenářčině pleti dodá přirozený a jemně matný vzhled po celý den. Praktické balení pudru Perfect Stay je vhodné do každé kabelky. Součástí balení je zrcátko a aplikační houbička pro snadné nanášení či rychlou opravu vašeho make-upu během dne. 

„Paní Marie má přirozené dlouhé řasy, ale kdo by navíc nechtěl neuvěřitelný objem! Řasenka Big & Beautiful BOOM! čtenářce díky jedinečnému kartáčku a unikátnímu krémovému složení zaručí 10x větší objem jako lusknutím prstů. Zároveň řasy oddělí a nezanechá žádné žmolky. Její řasy budou vypadat nádherně plné již při prvním nanesení. Kdyby uměl pohled zabíjet, její bohaté řasy by byly smrtelné," dodává s úsměvem Nikola.

Vše je hotovo a jde se fotit!

Čtenářka Majda opuští salon Carpe Diem jako zcela jiný člověk. Do dokonalosti už jen zbývá, aby jí stylistka Janka oblékla do vybraných modelů a fotograf Filip Mach nastylizoval jako skutečnou modelku.
 


Majda jako úspěšná manažerka. Úpletové sytě červené šaty (1 990 Kč) stylistka doplnila o vysoké semišové kozačky (6 490 Kč) a kabátek (5 990 Kč). Model zvýraznila o šátek (990 Kč) a brož (590 Kč). Vše značky pietro filipi.


Majda byla s novou image velmi spokojená.


Pohodová, ale dokonale upravená dvojnásobná maminka. Stylistka Majdě pro volný čas vybrala pohodlné džíny (1 199 Kč), rolák (299 Kč) a módní kardigan (699 Kč) od Charles Vögele. Boty a šála byly stylistky vlastní.


Koketní Majda v jezdeckém. Majda se odhalených ramen nejprve bála, ale brzy usoudila, že k tomu není žádný důvod. Stylistka Janka model sestavila z jezdeckých kalhot (999 Kč), saka (1 999 Kč) a halenky (699 Kč) vše od Charles Vögele. Na nohy Majda obula vysoké jezdecké kozačky Baťa (2 799 Kč).


Stylistka Janka prohodila v modelu halenku. Vlnitou halenku nahradila volánková.


Majda ve stylu Coco Chanel a Audrey Hepburn. Stylistka volila černé šaty Charles Vögele (1 199 Kč) a kotníkové boty Baťa (1 999 Kč). Model doplnila o perly pietro filipi (290 Kč) a vlastní šálu.


Čtenářka Majda si od vizážistky Nikol převzala dárkovou taštičku s kosmetickými produkty od Astoru.


Společné foto na závěr. Zleva manikérka Maruška Dufková, kadeřnice Gábina, čtenářka Majda a v neposlední řadě majitelka salonu Carpe Diem Jana Kuncipálová, která proměnu ve svém salonu umožnila.

A co na proměnu Majdy říkala rodina?

„Reakce byla velmi příjemná. Hlavně manžel byl spokojený a děti si maminku dlouho prohlížely," pochvalovala si Majda návrat domů po proměně. „Všechny části proměny byly naprosto super kadeřnice Gábina mi úžasně poradila s barvou i střihem a výsledek stojí za to! Dala si opravdu záležet. U focení si člověk vyzkoušel něco, co asi jen tak nezažije. A manikúra a líčení byly úžasné zpestření, protože na ně sama nechodím," uzavírá Majda.

Děkujeme obchodům Charles Vögele a CCC na Zličíně, Baťa na Floře, pietro filipi a s.Oliver na Chodově za zapůjčení oblečení.
A showroomu Home Style na Vinohradech za poskytnutí prostor pro focení.


Chcete se REDKEN proměny zúčastnit i vy? Napište nám na redakce@bety.cz, proč byste chtěla proměnu podstoupit a připojte své 2 fotografie (postavu a detail).







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat