Komentáře k článku

Kristyna04 27.07.2018

Já věděla proč si nikdy nedávat gelové nehty :-D ale u mě to bylo spíše z důvodu sportu a práce na zahradě :-D

Gelové nehty jsem nikdy neměla a co jsem viděla u kamarádek tak po sundání jim trvalo tak půl roku než se jim nehty dostaly do původního stavu :-/

kattkaa 10.07.2018

Gelové nehty jsem nikdy neměla a ani nad nimi neuvažuji.

Martaa 09.07.2018

Nosila jsem, ale právě z obavy o své zdraví jsem je sundala.

a.salicova 05.07.2018

Celkově se mi trend gelových nehtů moc nelíbí. Jediné, které jsou podle mě fajn á la francouzská manikúra. Čemu opravdu nefandim, tak to jsou zakončené do špičky a hrozně dlouhé nehty.

Samantha 04.07.2018

Neznám nic odpornějšího než umělé nehty, ať jsou z čehokoliv! Nechápu, jak si někdo dobrovolně a za úplatu může něco tak hnusného nechat napatlat na nehty. A ještě se tím chlubit, jak je to úžasné! :-P

neřeknu Samantha 05.07.2018

když se rozhlídnu kolem sebe, co někteří na těch rukách mají a s čím jsou schopni vyjít mezi lidi nebo dokonce pracovat v kanceláři, tak se divím, že ty umělé nehty nemají taky....

assaly 03.07.2018

Gelové nehty se mi líbí, ale nesnáším když mi někdo něco dloube, brousí apod., a navíc mi ty salony strašně smrdí, takže jsem se nikdy neodhodlala. A když jsem si přečetla článek, tak už asi neodhodlám :-)

Hanyna 03.07.2018

Nehty si upravuju sama a baví mě to. Poté, co jsem u kolegyň viděla zničené nehty po roce a po čtyřech letech nošení gelových nehtů, bych do umělých nehtů nešla ani za nic. I přesto, že se mi většina takto upravených nehtů líbí.

Renata 02.07.2018

Chodím k Vietnamcům. Jsem spokojená, není poznat, že jsou umělé. Moc hezky udělané. Dvakrát jsem byla u češky a vůbec se mi to nelíbilo. Nezačištěné, jak lopaty, takže jsem si je doupravovala sama, aby měli nějaký tvar. >:(

Sigi 02.07.2018

Hlavní je aby byly čisté a upravené. Výjimečně , když někde jdu nalakuju. Jinak ty umělé mi připadají celkem nevkusné, nepřirozené. Takové moc zvýrazněné tlusté drápy. Ale to je jenom názor, nechci nikoho kritizovat. Ať má každá co se jí líbí.

Anet 02.07.2018

Já mám svoje nehty hodně špatné - jsou měkké, třepí se a lámou, jakmile jen trochu přerostou nehtové lůžko, které je navíc krátké, takže když je nalakuji, tak mám prsty zakončené takovým nevzhledným proužkem... hnus :-( Nemám je z ničeho zničené, nepomohla mi žádná péče ani výživové doplňky - prostě mizerné nehty od přírody :-( Ale ani tak mne nikdy nenapadlo nosit umělé, ať už nalepovací, gelové nebo akrylové. Proč? Protože mi připadají ještě odpornější než moje vlastní nehty ;-)

Lulu 01.07.2018

*18**6**5**3*tak to si můžete povytahovát všechny blomby,největší kravinu jsem nečetla.autor článku javny negramot.pry nehty potřebují odpočinout loool.zuby asi taky od blomb.

Eva 01.07.2018

Byli doby, kdy se kritizovali laky na nehty, odlakovače a podobně. Jak se přejde na nějakou jinou módu začne se kritizovat tato móda a hledat jak to je nezdravé ať je to cokoliv. Stalo se mi že i u větnamky jsem měla svoje pilníky a ostatní pomůcky, četně brusek a přesně jak to tady bylo napsané, viděla jsem zpackané nehty od češky, měla záděry, nekvalitně udělané nehty, totálně nenositelné a ze příšernou cenu, šla si je nechat opravit k větnamce, tam ji pomohla i od písně, co jí tam češka dostala. Jak tady bylo napsáno, chce to jít k člověku který má třeba doporučeného už od jiné ženy, nebo se zeptat i více lidí. Já gelové nehty měla, protože se mi lámali svisle, při gelovkách se mi nelámali, po sundání se to vrátilo do stejného, určitě ale nebyli zničené od gelových nehtů, prostě je mám špatné od doby co jsem je začala sledovat jako mladá.

A.H. Eva 03.07.2018

To by me zajimalo, jak ji ta vietnamka pomohla od plisne 😂

Eva :-) A.H. 03.07.2018

Že by desinfekce nástrojů před očima klienta, použití přípravků proti plísni a doporučení, co má používat? asi nebyla první která tam s plísní na nehtech přišla, od konkrétní nehtařky. Tak asi po jedné návštěvě se plíseň neztratí, ale to jsem předpokládala že psát opravdu nikdo tady nemusí, protože jsou tu lidi kterým to je jasné :-)

Jaja 01.07.2018

Já chodím na akrylové nehty už 9 let-zpočátku k nehtařce domů-ta pracovala s méně kvalitními materiály a lepila umělé nehty.Ted 4 roky chodím do salonu-bez problémů,kvalitní,perfektní práce,žádné lepení umělých nehtů ale modeláž na vlastních nehtech.Naprostá spokojenost-vlastní nehty se mi třepily a lámaly.K Vietnamcům bych nikdy nešla-tam jde o zdraví popisované v článku.Moje nehtařka mi řekla s čím se tam pracuje-chemikálie,které nikdo dermatologicky netestoval,např.lepidla co používají jsou určeny na lepení v modelařině.Neteř tam chodila 2 roky,výsledek-zničené nehty,které se vzpamatovávaly 2 další roky.

Sluníčko 01.07.2018

Mám gelovky 10 let. Svoje nehty jsem měla měkké. Tohle mi vyhovuje. Dělá mi je paní v soukromí. Mám svoje pilníky. Plísně a pod se tedy nebojím. Ale je pravda, že jsem si občas říkala. Co bude za pár let. Gely jsou klasika z Číny. Kdoví z čeho jsou. V salonech mají stejné. To nehraje roli. Budu doufat......

Naďa 01.07.2018

Musím dát autorce článku za pravdu, před několika lety jsem si gelové nehty nechávala také dělat, v regulérním kosm. salonu. Na prstech kolem nehtů se mi po nějaké době udělal ekzém, pod dohledem obvodní lékařky jsem vystřídala několik mastí, nic nepomohlo, P. doktorka mně poslala na kožní, tam mně p. doktroka řekla, dejte okamžitě dolů gelové nehty a ruce si natírejte hodně mastným krémem, několikrát denně, musím říct, že rada pomohla a po nějaké době byl ekzém pryč a od té doby nemám s ekzémem na rukou problém.

Mery 01.07.2018

;-):-P chodim k vietnamcum pres dvaapul roku co měsic a nehty mam v pořádku ,kdysi jsem navštěvovala česke nehtařky a byl to děs a hrůza ..již nikdy .....

Nelíbí se mi to.Nehty si upravuji sama doma.Nědy nalakuju,někdy ne

helus 01.07.2018

Gelové nehty nemám,ani mě to neláká.

neřeknu 01.07.2018

Hahaaaaa, chodím k vietnamcům a ruce mám v pořádku, což se o některých kolegyních chodících do "kvalitního salonu" fakt říct nedá... Chce to jen neházet všechny do jednoho pytlet, ale hledat....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat