Komentáře k článku

luc94 30.06.2018

Dělám si sama doma gellak.

Doma si sama lakuji nehty :-) už je to pro mě takový rituál :-) i když před dovolenou vždycky zajdu do salonu :) když jsem pryč měsíc kde se hodně cachtám ve vodě, tak chci mít jistotu že budou ruce a nohy vypadat super :-)

Jana P. 30.06.2018

Je to fáma. Když to dělá profesionál kvalitními gely, jsou i nehty zdravé a v pořádku. Gel se nanáší na vlastní nehet, lepidlo se používá v minimálním množství. Ale nesmí člověk litovat peněz a nechat si to dělat prasácky u Vietnamců :-(

Hanka 30.06.2018

Nehty nosím 17 let, dříve jsem docházela do salonu, teď si dělám sama, jelikož se tím živím. Svoje nehty mám špatné odjakživa, proto nosím gelové a jejich kvalita je pořád stejná. I moje zákaznice zničené nehty nemají. Není pravda, že nevidím, co se pod gelem děje. Při každém doplnění pečlivě kontroluji v jakém stavu nehet je, a kdyby se objevila plíseň, tak na takový nehet samozřejmě nemodeluji a s jakýmkoliv podezřením na nemoc odešlu k lékaři. Jak psala slečna výše, musí se ale chodit k profesionálům a ne za pár šupů k vietnamcům.

Věrka-sekretářka 30.06.2018

na nehty chodím už přes 12 let větnamcům a nemohu si je vynachválit,nehty mám zdravé a vždy precizně ošetřené a upravené.Některé kolegyně k nim též z různý salonů přešly a jsou spokojené a za ploviční ceny. I ve vyhlášených salonech vám mohou zničit nehty ,to samé jako u kadeřníků.

Siraellen 30.06.2018

nenosím,nelíbí se mi to

Lelča 30.06.2018

akrylove lepidlo? se uklidněte *9*

Jana 30.06.2018

Ano také si myslím že je to fáma.. Nehty 💅🏼 si dělám velice dlouho gelem teď gel lak nebo Poly a ani Já ani žádná z mojich mnoha kamarádek nemá žádné problémy..

ovace 30.06.2018

nelíbí se mi to

Majka 30.06.2018

Mám ráda přirozené nehty, jsou nejhezčí!

Lina 30.06.2018

Viděla jsem mnohokrát nehty po sundání gelu a vypadalo to strašně.Tenoučké skořepinky,protože vlastní nehty se musí zbrousit.Divím se,že tohle si někdo nechá udělat.

Meg 30.06.2018

Když máte šikovnou a zručnou manikérku,není pravda,že jsou gelovky ošklivé,ani to nepoznáte.Ale chodit k Vitnamcům,tak to ne,umělé nehty mám asi deset let a v pořádku,nedávám si barvu,ale lakuji si je podle nálady sama a tak vidím jestli je nehet pod gelem ok.Tohle je zase další fáma,kterých je teď plný net.

Jana 30.06.2018

Gelové nehty nosím skoro 20 let. Samozřejmě do salonu, k vietnamcum bych v životě nešla. Hygiena nula, materiál příšerný. Své nehty mám pod gelem pevné, žádný zbrouseny papír. V životě jsem neměla žádnou plíseň. Stačí používat kvalitní materiál a chodit ke kvalitní nehtarce. Navíc v dnešní dobe už jsou ceny v salonech a u vietnamcu skoro srovnatelné takže nechápu že k nim někdo vůbec pořád chodí *7*

Jitka Jana 01.07.2018

Nicméně nehty se tím ničí, bez debat, to mi nikdo nevymluví..taky jsem v minulosti podlehla a několik měsíců jsem si zničené /změklé/ nehty dávala dohromady..

Ivana 30.06.2018

Kdopak si objednal tak nesmyslný článek? 😀

Jesica 30.06.2018

*4*Proboha,kdo zase napsal takovou kravinu.Záření ze slunce je mnohonásobně vyšší jak z uv lampy.Co se prodsvá v česku,je certifikované a nezávadné.Nemají chodit k vietnamcům a domácím nehtařkám,které dokáží zničit nehty jak se patří.Vietnamské studia,mají závadný akryl a vydávají ho za gel.Kdo chce kam,pomožme mu tam.Nosím gelové nehty 20 let bez přestávky a zničené je nemám.Autorka by se měla zamýšlet nad tím co píše.Poškozuje kvalitní studia a ty by se taky mohly začít bránit žalobou.A co mikrovlné trouby,ta má taky uv záření,ZAKÁZAT asi taky ,ne?

neřeknu Jesica 30.06.2018

"závadný akryl" :-D:-D:-D

neřeknu 30.06.2018

Chodím k vietnamcům už několik let a mám nehty udělané lépe než některé kolegyně, které dochází k nehtařkám domů - machrují, že ony by k vietnamcům nikdy nešly, zatímco ta jejich nevietnamka nemá ani brusku a nehty jim rasuje pilníkem... Navíc v podobných diskuzích vietnamce haní jen ženské, které se tím samy živí :-D

Beze jména neřeknu 01.07.2018

Jasně,chodila jsem k nehtařce,práce hnusná.Vietnamky se snaží a jsou precizní.Pracuju rukama a měla jsem prsty samý záděr.Diky zalití nehtů se mi záděry netvoří.A určitě si nenechávám dělat dlouhý dráp...

Chemik 30.06.2018

Pokud máte nehty tak zdravé, jak říkáte, proč si necháváte dělat umělé? Sama jsem "bakeliťáky" nosila pár let, když byly v módě dlouhé drápy (nikdy mi je nedělali Vietnamci, ani amatérky) a poté dlouho dávala vlastní nehty do původního stavu. Jen podotýkám, že nemám a nikdy jsem neměla problémy kožní, ani s vlasy, takže problém nebyl zdravotní. Plocha nehtu se musí obrousit a poté naleptat - až poté se nanáší hmota. Jasně, že je pohoda se o to nestarat, je fajn, že na tom drží krásně lak narozdíl od přírodního nehtu, který když není odmaštěný, ten lak tak dlouho nedrží a loupe se třeba už po dvou dnech. Ale pokud si myslíte, že umělé nehty neničí ty Vaše přírodní, jste buď neskutečně naivní nebo to prostě právě kvůli tomu pohodlí nechcete pochopit. Je to stejné, jako s vlasy - odbarvování, barvení, žehlení a kulmování jim taky škodí. A k těm umělým nehtům - poznat to teda je vždycky a hezky to vypadá málokdy, spíš vůbec. Frčí to už jenom u nás a na Ukrajině.

A Chemik 30.06.2018

jeden blábol vedle druhého... *21*

Julie A 01.07.2018

Frčí to po celém světě,se proberte.Melete nesmysly.Váš nehet,je jak pro koně kopyta.Nejdříve šílenci zjistěte a pak pište.

Věra 30.06.2018

Mě se to netýká.Pečuji o ty svoje,občas přeláknu.Někdy je úsměvné pozorovat ženy s drápky,jak bojují s klávesnicí.A to nechci vědět,jak to zmáknou v běžných denních situacích.Takové obalování řízků,hygiena...copak asi zůstane za drápky....

neřeknu Věra 30.06.2018

Myslíte si, že ženy s delšími nehty si neumí umýt ruce nebo co? Bože můj, to jsou názory tohle...

Aneri neřeknu 01.07.2018

No hlavně jak si utřou zadek,fuj..... :-D

L neřeknu 01.07.2018

No v dnešní době existuje toaletní papír.nevytira se zadek prstem.proc se nezajímate jak to dělají lidé ,co nemají ruce.

Martina 01.07.2018

Jen úplný neznalec by tohle napsal. A vy co chodíte k Vietnamcům byste se měly také vzpamatovat. Jste stejný tupky jako ten kdo napsal tenhle článek.

Gabriela 01.07.2018

To by člověk nesměl ani dýchat,jíst,to si myslím je daleko větší riziko konzervanty a splodiny..a tomu se člověk nevyhne na něco se umřít musí..

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat