Tajemství řecké krásy exkluzivně pro čtenářky Bety.cz

16.07.2018 | Krása a móda

Léto voní po šťavnatém ovoci, moři a grilovaných dobrotách. Tak si ho vychutnejte do poslední kapky! Veselá, šťastná a přirozeně krásná... Přinášíme vám beauty tipy ze sluncem zalité Kréty. A také exkluzivní slevu pro čtenářky Bety.cz!

Řekyně jsou nádherné. Svůj půvab umí nosit a velice pečlivě jej chrání. Tady se zrodila legenda jménem Kleopatra, pověstná svou krásou po celém světě, a odtud také pochází Bioaroma, 100% přírodní kosmetika, vyráběná s láskou a úctou k ženám i přírodě.

Jako ze sametu

Prvním a zásadním krokem ke kráse je pěstětná pokožka, zbavená všech nečistot a odumřelých kožních buněk. Dopřejte jí proto pravidelný peeling, aby mohla opět zářit! Hladká pokožka se snadněji a rovnoměrně opaluje a mnohem lépe vstřebává blahodárné látky z kosmetiky.

  • Vyzkoušejte Karobový scrub s levandulí, umíchaný z karobového sirupu a zrníček, levandule a zázračné krétské bylinky Diktamos. Omamně voní, pokožku vyhladí a jako bonus ji zpevní a zatočí s pigmentovými skvrnami!    

Dejte jí napít!

Pokožka je v létě více než kdy jindy vystavena riziku přesušení. Dodejte jí vláhu v podobě krémů a olejů s opavdu bohatým složením.

  • Olejová péče je vhodná pro všechny typy pokožky, dokonce i pro tu mastnou! Té budou vyhovovat oleje z pšeničných klíčků, levandulový olej, tea tree, heřmánkový nebo měsíčkový, který bojuje s nedokonalostmi a pokožku zároveň hojí.
  • Osvěžující Aloe vera gel je lestní must-have! Mazat jím můžete pokožku citlivou, spálenou od slunce, posetou pupínky, a svědčit bude dokonce i přesušeným vlasovým konečkům.
  • V kosmetické kabelce by vám neměla chybět Krétská mast se včelím voskem. Tento přírodní koktej, složený z heřmánku měsíčku, diktamosu, levandulového, olivového a třezalkového oleje si poradí se všemi nedostatky! Zvláční rty, zjemní kůži na loktech, zatočí s nechtěnými pupínky, co jen si budete přát!

Nastavte tvář slunci

Lehce bronzová pokožka je sexy, a navíc skvěle maskuje nedostatky, jako jsou strie nebo celulitida. Až budete labužnicky mouřit oči do sluníčka, myslete také na své zdraví a chraňte kůži před UV zářením.

  • Přírodní krém na opalování obsahuje mrkvový olej, který podpoří opálení, avokádový olej, který pokožku zvláční a regeneruje, a olej z pšeničných klíčků, který pomůže zabránit vzniku pupínků a dalších nedokonalostí.     
  • Pokud chcete, aby vám snědý odstín pokožky zůstal co nejdéle, nezapomínejte na péči po opalování. Ta je totiž klíčová. Zvláčňujícící olej po opalování dodá hydrataci i výživu, a díky olejům z hořkých i sladých mandlí také krásnou vůni!

                 

Bikiny dolů!

Ideálně po každém koupání, abychom se vyhnuly riziku zánětu nebo nepříjemných mykóz. Péče o intimní partie by měla být stejně samozřejmá jako například čištění zubů.

  • Speciální Bikini Care cream je přírodní intimní krém s multifunkčním využitím. Zabraňuje zarůstání chloupků po depilaci, obsažené bambucké máslo pokožku zjemní, měsíčkový a levandulový olej zhojí případná drobná poranění a tea tree brání přemnožení bakterií.           

 Ať už trávíte léto u moře, na chalupě nebo jen tak s batohem na zádech, nezapomínejte se náležitě hýčkat. Zasloužíte si to!

Pro čtenářky Bety.cz jsme připravily 10% slevu na celý nákup na webu www.bioaroma.cz. Do kolonky slevový kód stačí zadat heslo: LetoBety. Sleva platí do 31. 8. 2018







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat