Opálenou kůži můžete mít i bez slunce. Získejte bronzovou pokožku během pár hodin

01.08.2018 | Krása a móda

Toužíte po opálené pokožce, ale nechcete své tělo vystavovat škodlivým slunečním paprskům, případně nejste typ, co vydrží ležet několik hodin na slunci bez hnutí? Pak vězte, že bronz můžete chytat i jinak. A mnohdy i zdravěji.

Samoopalovací nástřik

Samoopalovací nástřik je velice snadná a především rychlá forma opalování, při němž je na vaši pokožku aplikován samoopalovací roztok. Jeho výhodou je bezesporu to, že oproti opalování na přímém slunci nebo v soláriu je samoopalovací nástřik naprosto bezpečný a neškodí vašemu zdraví. Dokonce je vhodný i pro ty, co mají velice citlivou pokožku.

První aplikace vás vyjde na cca 800 korun, každá další pak na cca 600. Nástřik vydrží po dobu deseti dnů. Nevýhodou bohužel je, že některé druhy roztoků i delší dobu po aplikaci barví. Vezměte si tedy raději tmavší oblečení.

Samoopalovací krém

Bronzovou pokožku můžete získat i v pohodlí domova. Při výběru samoopalovacích prostředků buďte však opatrní. Zejména levnější mléka a krémy mívají na svědomí oranžovou kůži a fleky po celém těle. Nebojte se tedy do samoopalovacího prostředku investovat. Ty kvalitní, které vypadají velmi přirozeně a navíc i déle vydrží, seženete od šesti set korun.

Abyste dosáhla dokonalého výsledku, je nutné krém nanášet na předem připravenou pokožku. Nejprve si udělejte peeling celého těla, abyste odstranila starou kůži a umožnila lepší vstřebávání krému.

Krém nanášejte od nohou nahoru a pečlivě jej roztírejte. Po aplikaci si důkladně omyjte dlaně, prostor mezi prsty a nehty. Nesprchujte se dříve než za tři hodiny a po dobu používání samoopalovacích prostředků dobu sprchování zkraťte na minimum, abyste předešla smytí barvy.
Aplikaci je dobré co tři dny opakovat. Při slunění se ale dále chraňte krémy s UV faktorem.

Solárium

Je nejspíše nejčastěji využívanou možností, jak dodat svému tělu čokoládový nádech. Bohužel mnohdy za cenu rakoviny kůže a jejího předčasného stárnutí. Moderní solária jsou však velmi kvalitní a v kombinaci s patřičným ochranným krémem nemusí být v případě potřeby lehkého opálení na škodu. Nikdy by se však opalování v soláriu nemělo opakovat příliš často a pobyt v něm měl být co nejkratší. Opálení však získáte rovnoměrné a za pár minut.

Ceny se v závislosti na kvalitě přístroje nepatrně liší, ale průměrná cena je 10-15 korun za minutu. Průměrná doba, kterou člověk v soláriu stráví je zhruba 10–30 minut.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:36
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat