Letní tipy z přírodní lékárny. Vyzkoušejte je s exkluzivní slevou pro čtenářky Bety.cz

09.08.2018 | Krása a móda

Konečně je tu. Dlouho očekávaný čas výletů, večerních grilovaček, koupání a dovolených. Kdy jindy než teď trávit celé dny na čerstvém vzduchu? Léto je v plném proudu, tak si jej užijte. Poradíme vám, jak se vyhnout nástrahám a prožít prázdniny bez újmy na zdraví i kráse. A také jak využít exkluzivní slevy pro čtenářky Bety.cz.

Pro klidné výlety

Ať už vyrážíte do lesa, na zámek, nebo třeba pod stan, myslete na nezvané hosty. V přírodě se to jen hemží komáry, mouchami, včelami a dalším hmyzem, zvláště pak v létě parném, jako je to letošní. Není nic snazšího, než mít po ruce repelent. V zájmu své pokožky i životního prostředí dejte přednost repelentům s přírodním složením. Proč? Neobsahují žádné dráždivé látky, zato však množství esenciálních olejů, které jsou dostatečně šetrné k vaší pokožce a dostatečně účinné v boji s otravným hmyzem.

Ideálními ingrediencemi silného přírodního repelentu jsou éterické oleje bazalky, levandule nebo lemongrass. Všechny tyto oleje najdete v  krétské značky Bioaroma. Ty jsou navíc přidány do mandlového oleje, známého svými hydratačními účinky, a dostatečně šetrného i k citlivé dětské pokožce.

Sluneční SOS

Milujete slunění? Aby ne, vždyť slunce dodá bronz a zlepší náladu. Krásně hřeje, ale umí také pořádně pálit, zvlášť pokud se před ním dostatečně nechráníme. Výsledkem je pak přecitlivělá, zarudlá pokožka, která nesnese další vrstvy tělových mlék nebo make-upu.

Co teď? Sáhněte do kosmetické taštičky pro ALOE VERA. Gel, obsažený v této zázračné rostlině, má neuvěřitelně tišící a hojivé účinky.

Aloe vera hydratační gel s diktamem a levandulí z pečující řady Bioaroma se vejde do každé kabelky, a tak jej můžete použít prakticky kdykoli. A na cokoli. Hloubkově hydratuje, regeneruje pokožku namáhanou sluncem, zklidňuje pleť po pokousání hmyzem. V jediném okamžiku svlaží vysušené rty, osvěží oční okolí, dodá vláhu přesušeným vlasovým konečkům, a dokonce jej můžete přimíchat do svého oblíbeného krému nebo šamponu. Obsažený tea tree olej, levandulový olej a vzácná krétská bylinka diktamos pleť šetrně tonizují a brání vzniku zánětů.

Máte svou přírodní lékárnu?

Příroda je mocná čarodějka, která najde recept snad na každý problém. V lékárničce by vám neměly chybět esenciální oleje (například eukalyptový na ucpané dutiny, meduňkový pro lepší spánek, tea tree proti zánětům), propolis nebo včelí vosk na podporu hojení a regenerace, třezalkový olej a arnika na namožené svaly, odřeniny, záněty kůže a podráždění.

Zásoby můžete doplnit díky Domácí přírodní lékárně od Bioaromy. Obsahuje multifunkční Aloe vera hydratační gel, obohacený o ditkamos a levanduli, Krétský včelí vosk na kožní problémy a Třezalkový svatojánský olej na jizvy, záněty a odřeniny.

Krásné léto bez vrásek!

Na čtenářky Bety.cz čeká 10% sleva na celý nákup na webu www.bioaroma.cz. Do kolonky slevový kód stačí zadat heslo: LetoBety. Sleva platí do 31. 8. 2018







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat