Krásné vlasy vyžadují péči zvenku i zevnitř. Jak na ně?

20.11.2018 | Krása a móda

Která žena by netoužila po nespoutané hřívě zdravých a skvěle vypadajících vlasů! Taková hříva ovšem vyžaduje péči zvenitř i zvenku. Vitalitu jí dodají ty srávné živiny, objem třeba vhodně zvolený fén. Tím je i Premium Care Instant Dry od Rowenty, který vyzkoušely naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Výživa je základ

Pokud se z pohledu do zrcadla chcete radovat, zavítejte v obchodě do oddělení ryb a poohlédněte se po lososu. Nabízí spoustu omega-3 mastných kyselin, železa a vitaminu B12. Všechny tyto látky přispívají k jedinečnosti a dokonalosti vlasů a udržují v kondici pokožku hlavy. Jestli nepatříte mezi fanoušky mořských živočichů, bohatý zdroj vitaminů i zmíněných prospěšných kyselin naleznete také ve lněných semínkách, které si můžete přidávat do ranních ovesných vloček či smoothie.

Základem péče o vlasy je nejen správná výživa, ale i šetrné a účinné stylingové prostředky. Takoým je i fén Instant Dry od Rowenty.

Primární stavební prvky vaší hřívy jsou bílkoviny, proto byste jejich příjem neměli zanedbávat. O tyto cenné živiny vás obohatí kuřecí maso a vajíčka, ve kterých se také skrývá dostatečné množství vitaminu B7 známého pod pojmem biotin, jehož nedostatek je běžnou příčinou vypadávání a zhoršené kvality vlasů.

Že je mrkev dobrá jenom „na oči“? Ale kdepak, obsažený vitamin A má v popisu práce regulaci tvorby kožního mazu v pokožce hlavy. Nebojte se, není to tak, že by se vám po chřoupání mrkve vlasy nějak mastily, tento produkovaný maz zachovává jejich neustálou hydrataci, bez které se zkrátka neobejdou. Nezapomeňte tedy přírodní dar konzumovat, „co hrdlo ráčí“, je skvělou prevencí proti nadměrnému vysušování.

Pro skvělý styling

Ultra rychlé vysoušení s péčí pro zářivé a živé vlasy. To nabízí fén Rowenta Instant Dry, který měly mžnost vyzkoušet i naše testerky. Jak byly spokojené?


Rowenta Instant Dry má dva nástavce. Jední z nich je difuzér, který dodá objem a vlasy jemně zvlní.

„Jelikož mám hodně poničené vlasy, tak jsem s fény neměla moc dobrou zkušenost, protože se mi během sušení zacuchávaly i přes použití balzámů a byly "mrtvé". Vysoušeč vlasů Rowenta mi vlasy skvěle vyhladil, takže jsem nemusela řešit, kolik přípravku na rozčesávání musím do vlasů naplácat. Skvělý výrobek pro poškozené vlasy,“ doporučuje testerka Jasmine95.

„Testovaly jsme s dcerou, ona má dlouhé vlasy, já spíš kratší, ale hodně jemné, takže musím vyfoukávat kvůli tvaru a objemu. Obě jsme spokojené. Fén je lehký, dopře padne do ruky a nestane se, že by se během sušení motala šňůra, protože je otočná. Je tedy poměrně velký, ale to není na škodu. Dobře se čistí, nemotá vlasy. Vlasy jsou suché skoro hned, záleží na stupni teploty a foukání. Můžeme tedy doporučit,“ hodnotila testerka smutna.alena.


Naše testerky byly s fénem Rowenta Instant Dry velmi spokojené!

„Díky fénu Rowenta Premium Care Instant Dry byly mé vlasy hned po prvním foukání odlehčené a provzdušněné. Oceňuji dvě rychlosti proudění vzduchu. Na větší rychlost proudění vzduchu jsem vlasy rychle vysušila a pomalou rychlost jsem využila pro konečnou úpravu vlasů. Vlasy se po vysušení dají snadno rozčesat a jsou hladké. Fén není těžký, což ocení hlavně ti, kteří úpravou svých vlasů tráví více času. Nemám, co bych vytkla, proto fén doporučuji,“ chválila testerka EllMonita.

„Úplně nejlepší fén, který jsem držela v ruce, a musím bohužel říct, že ani moje kadeřnice takový nemá. Je opravdu skvělý, výkonný, lehoučký a má krásný design. Vlasy byly po vysušení krásně jemné, a i přesto, že mám vlasy polodlouhé, tak byly suché za 5 minut, nejlepší fén, který jsem měla,“ neskrývala nadšení testerka Janickak00.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat