Zkrášlující masky na vlasy za pár kaček. Tyhle vás nadchnou

Zase máte při pohledu do zrcadla tak trochu depresi? Nespílejte genům ani osudu. Raději se doma porozhlédněte po cibuli, vaječném bílku a špetce kari koření. To byste nevěřili, co tohle svaté trio svede s vaší hřívou!

Vaše vlasy se ani při nejlepší vůli nedají nazývat korunou krásy? Možná nadměrně vypadávají, tvoří se na nich lupy, lámou se, postrádají lesk nebo připomínají vysušené vrabčí hnízdo. Ať už vás ale deprimuje kterýkoli z vyjmenovaných problémů, nepropadejte panice. Záchranné prostředky přímo z vaší kuchyně nezatíží váš rozpočet ani peněženku, ale co se týče efektivity, s klidem strčí do kapsy drahé produkty z drogerie. Jaké zbraně máte doslova po ruce, aniž byste o nich věděli?

Cibule zabraňuje řídnutí hřívy

Ani ve snu by vás nenapadlo používat cibuli ke kosmetickým účelům? No vidíte, přitom se jedná o jednu z nejspolehlivějších metod proti nechtěnému úbytku kštice. Tradiční ochucovadlo typické vůně i chuti totiž obsahuje poměrně vysoký podíl síry, což je minerál podporující tvorbu kolagenu. Právě nedostatek této bílkoviny je podle odborníků častým viníkem alarmujících ztrát, které při každém česání uvíznou v hřebenu. Masírujte si tedy pokožku hlavy cibulovou šťávou, poté nechte zlepšovák působit alespoň půl hodiny. Uvidíte sami, že tahle kúra přináší ty nejlepší výsledky!

Famózní lesk zprostředkuje bílek

Povídá se, že tuto metodu používala už rakouská císařovna Sissi. Ta si na své chloubě zakládala natolik, že i když jí extrémně dlouhé a těžké vlasy způsobovaly těžké záchvaty migrény, o jejich zkrácení prý nechtěla ani slyšet. Na jaký fígl že to krásná panovnice přímo přísahala? Představte si, že na masku z rozšlehaných vaječných bílků! Pokud se rozhodnete jít v jejích „stopách“, pak byste měli vědět, že ideální doba působení dané kúry je 60 minut, poté je čas na oplach.

Kari si poradí nejen s lupy

Občas při vaření použijete špetku kari? No výborně, možná nemáte ani tušení, jak se vám tohle koření hodí. Jeho unikátní složení ve spolupráci s vysokým obsahem prospěšných látek nesmírně povzbuzuje vlasovou tkáň a zlepšuje kvalitu hřívy. Rovněž máte postaráno o spolehlivý prostředek proti lupům, hloubkovou výživu i poctivou dávku hydratace. Jakmile prášek promícháte s trochou vody do konzistence pasty, aplikaci už nic nebrání. Nutno podotknout, že bezprostředně po ní máte půl hodiny na kafíčko i odpočinek. Po uplynutí stanovené doby se vydejte do koupelny, kde smyjete všechny pozůstatky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:47
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat