Vousy či strniště mužům sluší. Musí být ale pečlivě upravené

12.12.2018 | Krása a móda

Vousy či strniště vídáme na tvářích mužů v poslední době stále častěji. A není divu! Většině z nich totiž úžasně sluší! Předpokladem samozřejmě je, že má daný pán svůj vous pečlivě upravený. V tom pomáhají nejen nejrůznější holicí strojky, ale také zastřihovače. A právě víceúčelový zastřihovač vousů Rowenta Multistyle 9 v 1 vyzkoušely naše testerky, respektive jejich partneři či synové. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Proč říct vousům ano

Touží váš partner po plnovousu, ale vy si nejste tak docela jistá, jestli je to dobrý nápad? Pak vám rozhodování trochu usnadníme. Vousy totiž mužům prospívají! Jak?


Strniště, nebo plnovous? Rowenta Multistyle 9 v 1 si poradí opravdu se vším!

Tak například hustý plnovous dokáže zablokovat až 90 % škodlivých UV paprsků (samozřejmě záleží na hustotě vousů). Tím nejen zpomalují proces stárnutí pokožky, ale také fungují jako určitá prevence rakoviny kůže.

Nejenže chrání proti slunečním paprskům, vousy také udržují pokožku lépe hydratovanou, v zimě ji pak ochraňují před nepříznivými vlivy mrazu.

V zimních dnech k tomu získají muži s plnovousem významný zdroj tepla navíc, respektive je jejich plnovous chrání před ztrátou tepla prostřednictvím kůže na obličeji a krku. A tak nenastydnou tak snadno…

Vousatá tvář v podstatě znamená, že se váš partner neholí. A to je vlastně dobře – holením dochází k podráždění kůže a nejrůznějším oděrkám, jimiž se může do kůže zanést nějaký infekční patogen. Plnovous tak vlastně chrání před nejrůznějšími vyrážkami a podobnými „radostmi“.

Šikovný pomocník

Aby měl váš muž strniště či plnovous vždy skvěle upravené, jistě ocení zastřihovač. Třeba víceúčelový zastřihovač vousů Rowenta Multistyle 9 v 1, který ostatně vyzkoušely naše testerky, či spíše jejich muřští testeři. Jak se zastřihovač osvědčil?

Víceúčelový zastřihovač má pro muže opravdu velké možnosti využití. Od zastřihování chloupků v nose a uších přes stříhání vlasů až k holení vousů. Pro muže, kteří neradi utrácejí za kadeřníka a často spíš odcházejí od odborníka nespokojení než spokojení, je tento přístroj naprosto ideální. S trochou cviku lze s tímto přístrojem vytvořit dokonalý účes jako od kadeřníka. A pokud si pánové netroufnou vlasy upravit sami, hlavně tam, kde si nevidí, se strojkem si jistě poradí jejich drahá polovička a s účesem pomůže. Manipulace je opravdu snadná. Dle mého názoru po zastřižení strniště do požadované délky nejsou vousy tak pichlavé, jako při použití jiného přístroje či žiletky. Přístroj je lehký a padne dobře do ruky,“ chválila testerka Katka_Proch.


Naše testerky i jejich partneři byli velmi spokojeni.

Přítel i já jsme byli spokojeni. Vyzkoušeli jsme snad všechny nástavce. Přítel byl nadšen z tolika variant použití. Nejvíc si chválil nástavec na stříhání chloupků v uších. Já jsem vyzkoušela nástavec na zastřihovaní vlasů. Zkrátila jsem si své dlouhé vlasy na délku po ramena. Nejen, že to bylo rychlejší než nůžkami, ale i přesnější. Myslím, že to je super tip na vánoční dárek nejen pro muže,“ přidala se testerka Molina.

Možnost testování se objevila zrovna v době, kdy se manžel poohlížel po novém strojku. Jsem velmi ráda, že mohl otestovat právě tento produkt, jelikož se osvědčil jako ideální varianta právě pro něj. Vlasy i vousy si tak jednoduše upraví doma. Manžel ocenil především malou velikost strojku a jeho skladnost. Výborná věc je i zastřihovač chlupů v nose a uších. Strojek u nás doma zůstává a osvědčil se na 100 %,“ nešetřila chválou testerka Lendy123.

Oceňuji jeho tichý chod, velikost, univerzálnost, akumulátorový pohon. Jeho využití je opravdu široké - hravě si poradí s vousy, bradkou, knírem, vlasy i chloupky v nose. Na výběr je mnoho nástavců, stačí si jen vybrat. Zastřihovač má samoostřicí čepele z nerezové oceli, které zaručují jeho vysokou účinnost. Nevyžaduje zvláštní údržbu, stačí ho jen opláchnout vodou. Cena odpovídá kvalitě výrobku,“ ohodnotila testerka Mirandela.

Hodnocení všech testerek si můžete přečíst ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat