Šediny a odrosty mají snadné řešení. Zbavte se jich během pár vteřin

08.02.2019 | Krása a móda

Znáte to – vyrážíte na důležitou schůzku, do divadla, na ples nebo třeba na rande a pohled do zrcadla odhalí, že už jste nějakou dobu nenavštívila kadeřníka. Odrosty nebo šediny nevypadají ve skutečnosti vždycky tak slušivě jako na fotografiích celebrit. Jenže co s tím, když máte pár minut do odchodu? Řešení existuje! Prostě odrosty překryjte pomocí spreje Colorwin. Jak funguje, se přesvědčily i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Šediny nikoho nerozhodí

Ženy si v zásadě barví vlasy ze dvou důvodů. Buď nejsou spokojené se svou stávající barvou, nebo s její pomocí řeší šediny. Mimochodem, když se podíváme na šediny jako takové, nejsou jen nepříliš vítaným společníkem v naší hřívě, ale díky odborníkům o nich víme i pár zajímavých informací.


Trápí vás odrosty, ale nemáte čas na kadeřníka? Pak sáhněte po spreji na odrosty a šediny Colorwin. Neobsahuje tekutý silikon a šediny překryje pigmentem.

Tak například pro ně platí pravidlo 50 na 50.  Co toto pravidlo říká? Nic jiného, než že 50 procent žen bude mít v 50 letech na hlavě 50 procent vlasů šedivých. Většina z nich je ale překrývá barvou na vlasy, což je důvod, proč na ulici mnoho 50letých žen a šedinami nevídáme.

Jak se vlastně na hlavě šediny objeví? Vlas roste přibližně rok až tři roky a poté je nahrazen novým. Jak stárneme, přibývá vlasů, které rostou již šedivé. I když zpozorujete první šedivý vlas a vytrhnete jej, na jeho místě již naroste opět šedina.

Pamatujete si své rodiče šedivé prakticky už od svého útlého dětství? Pak existuje dosti vysoká pravděpodobnost, že i vy začnete brzy šedivět. Geny jsou zkrátka geny. Tak jako dědíme barvu vlasů, dědíme často i sklony k šedivění.

Ačkoli historky o tom, jak člověk prožil šok a zcela zešedivěl během několika minut, jsou jen málokdy založeny na pravdě, je prokázáno, že stres se na šedivění vlasů podílí. Ostatně týká se to i nejrůznějších onemocnění. Například byly zaznamenány případy, kdy pacientům, kteří ztratili vlasy v důsledku chemoterapie, narostly vlasy s odlišnou barvou, než jakou měli před podstoupením léčby.

Snadné řešení, které navrátí barvu

Chcete se rychle a snadno zbavit odrostů? Řešením je sprej na odrosty a šediny Colorwin. Na vlastní kůži, respektive vlasy, jej vyzkoušely i naše testerky. Jak se jim Colorwin osvědčil?


Se sprejem Colorwin byly naše testerky spokojené. Chválily především snadnou aplikaci, přirozený vzhled a spolehlivost spreje.

„Uvítala jsem testování Colorwinu a byla jsem překvapena. Barva tmavě hnědá dokonale zakryla šediny. Aplikovala jsem ji z větší vzdálenosti. Colorwin je příjemně parfemovaný. Je to účinný pomocník, když je potřeba zakrýt šediny a bylo by zbytečné barvit celou délku vlasů. Aplikace je jednoduchá, čistá, k použití kdykoliv. Jsem spokojená, napsala testerka Tabita.

„Daný výrobek je jedničkou na trhu vlasových přípravků. Skvěle padne do ruky. Jednoduše se nanáší, překvapila mne skutečnost, že obarvené vlasy vypadají naprosto přirozeně. Skvělé na odrosty, když si žena nestíhá neustále barvit vlasy. Za sebe určitě doporučuji,“ přidala se testerka bobišekP.

„Jsem moc ráda že jsem byla vybrána a mohla otestovat tento sprej na šediny a odrosty. Odstín světle hnědá mi padl jako ulitý, po nanesení příjemně voní, ihned zasychá, a když se náhodou nechtěně zašpiníte na kůži, jde velmi lehce otřít ubrouskem. Velký a rychlý pomocník v situacích, kdy nestíháte kadeřnici nebo při velmi rychlém odrůstání vlasů. Nastříkáte a jdete, super... Mohu všem doporučit, já si budu po vypotřebování pořizovat určitě znovu,“ chválila testerka Zrzečka77.


Také u nás v redakci jsme sprej Colorwin vyzkoušely. Na levé straně pěšinky vidíte nastříkaný sprej, na pravé pak odrosty. I u nás měl tedy Colorwin v boji proti šedinám úspěch!

„Jsem moc ráda, že jsem mohla tento výrobek vyzkoušet. Odstín světle hnědé mi sedl jako ulitý. V mém případě mě zas tak netrápí šediny jako odrosty. A opravdu ne vždy si obarvím hlavu včas a tento výrobek mi bude dobrým společníkem v takovémto skluzu. Velikost lahvičky a lahvička samotná je tak akorát do ruky a snadno se s ní manipuluje. Nanášení je velmi snadné a rychlé s příjemnou nevtíravou vůní. Sprej vydržel ve vlasech do dalšího umytí a neměla jsem problém s tím, že by výsledek vypadal nepřirozeně. Já jsem naprosto spokojená a ráda si ho znovu pořídím, abych ho měla v případě nouze po ruce. Ani cena mi nepřijde nikterak vysoká,“ neskrývala nadšení testerka 7Linus7.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.

Pokud trápí šediny vašeho partnera, zúčatněte se naší soutěže o jeden z pěti šamponů Colorwin men pro muže k potlačení šedin. Soutěžit můžete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Pstruh s rajčaty

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat