Komentáře k článku

Anežka B. 26.02.2019

Souhlasím, že je prostě nutnost se o svou pleť starat pravidelně. také je mi už přes 40 a snažím se pravidelně chodit na kosmetiku, používám kvalitní krémy, nekouřím a alkohol piji jen příležitostně. Vráskám nezabráním, ale zatím je držím na uzdě:)

aster Anežka B. 02.03.2019

Ještě byste se měla přestat malovat - hlavně makeup a oční stíny - to jako vážně :-)

Siraellen 25.02.2019

obličejová joga velice pomáhá

ovace 25.02.2019

vrásky způsobují ochablé obličejové svaly,doporučuji Xana Bati

kattkaa 24.02.2019

Vrásky ještě nemám

Tama Ris 23.02.2019

S vráskami nebojuji, jen jedinkrát jsem byla u kosmetičky, a už to nemíním opakovat, nějaké manuální, drastické odstraňování černých teček apod. - hnusy, to to klidně oželím. Ve dvaceti se mi objevily první tři vrásky na čele, od té doby snad žádná ani nepřibyla, jen hydratuji ráno a večer lehkým krémem neb mi oleje nedělají dobře, mám smíšenou citlivou pleť. A to jsem se od třinácti opalovala jak divá každé léto. Táhne mi na "40." Jó a nesměji se často od ucha k uchu, což vráskám asi také napomůže.

aster Tama Ris 24.02.2019

Myslím, že vrásky až tak nesouvisí s věkem - spíše s typem kůže. Hodně taky dělá psychika a vůbec povaha - od určitého věku se do obličeje "zapisuje". Proto jsou asi stařečci a stařenky, u kterých člověk vrásky ani nevnímá a pak ti, kteří sice tak vrásčití nejsou, ale už na první pohled působí odpudivě...já jsem do svých cca 50 let používala v létě výhradně olivový olej a v zimě sádlo (s měsíčkem, s konopím apod. ) a teprve v poslední době používám krém - ale k obojímu se vracím, když nastane problém. Vrásek mám minimálně, a to pracuju 8 měsíců v roce na slunci a nepoužívám žádné ochranné krémy - opaluju se rovnou do hněda. Pravda je, že jsem nikdy nekouřila a nemalovala se - tím myslím makeup a oční stíny - na svých vrstevnicích vidím, jak to zamávalo s jejich pletí.

bambuca30 22.02.2019

Je mi bezmála 41let.O svou pleť se aktivně starám již 20let. Samozřejmě že i já mám problémy.......rozšířené pory, pigment atd.presto se o svou pleť starám a starat budu až do své smrti 😉😊

helus 22.02.2019

Vrásky se mi začaly tvořit po 40.Používám kvalitní krémy.

aster 22.02.2019

Vrásky nakonec dostihnou každou z nás a pokud jim ještě někdo pomáhá kouřením, tak pak marně vyhazuje tisíce za drahé krémy.

glady 22.02.2019

čtyřicítku bych brala i s vráskama;-);-)

nea 22.02.2019

kde že ty čtyřicítky jsou haha, vrásky mám a mít už budu a kdyby mě trápily jen ty vrásky, tak budu šťastný človíček

xxkouckaxx 21.02.2019

vrásky mi nikdy nevadily - je to život a vráska je podle mne lepší než uměle vytáhlý obličej plastikami

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat