Komentáře k článku

xxkouckaxx 21.02.2019

vrásky mi nikdy nevadily - je to život a vráska je podle mne lepší než uměle vytáhlý obličej plastikami

nea 22.02.2019

kde že ty čtyřicítky jsou haha, vrásky mám a mít už budu a kdyby mě trápily jen ty vrásky, tak budu šťastný človíček

glady 22.02.2019

čtyřicítku bych brala i s vráskama;-);-)

aster 22.02.2019

Vrásky nakonec dostihnou každou z nás a pokud jim ještě někdo pomáhá kouřením, tak pak marně vyhazuje tisíce za drahé krémy.

helus 22.02.2019

Vrásky se mi začaly tvořit po 40.Používám kvalitní krémy.

bambuca30 22.02.2019

Je mi bezmála 41let.O svou pleť se aktivně starám již 20let. Samozřejmě že i já mám problémy.......rozšířené pory, pigment atd.presto se o svou pleť starám a starat budu až do své smrti 😉😊

Tama Ris 23.02.2019

S vráskami nebojuji, jen jedinkrát jsem byla u kosmetičky, a už to nemíním opakovat, nějaké manuální, drastické odstraňování černých teček apod. - hnusy, to to klidně oželím. Ve dvaceti se mi objevily první tři vrásky na čele, od té doby snad žádná ani nepřibyla, jen hydratuji ráno a večer lehkým krémem neb mi oleje nedělají dobře, mám smíšenou citlivou pleť. A to jsem se od třinácti opalovala jak divá každé léto. Táhne mi na "40." Jó a nesměji se často od ucha k uchu, což vráskám asi také napomůže.

aster Tama Ris 24.02.2019

Myslím, že vrásky až tak nesouvisí s věkem - spíše s typem kůže. Hodně taky dělá psychika a vůbec povaha - od určitého věku se do obličeje "zapisuje". Proto jsou asi stařečci a stařenky, u kterých člověk vrásky ani nevnímá a pak ti, kteří sice tak vrásčití nejsou, ale už na první pohled působí odpudivě...já jsem do svých cca 50 let používala v létě výhradně olivový olej a v zimě sádlo (s měsíčkem, s konopím apod. ) a teprve v poslední době používám krém - ale k obojímu se vracím, když nastane problém. Vrásek mám minimálně, a to pracuju 8 měsíců v roce na slunci a nepoužívám žádné ochranné krémy - opaluju se rovnou do hněda. Pravda je, že jsem nikdy nekouřila a nemalovala se - tím myslím makeup a oční stíny - na svých vrstevnicích vidím, jak to zamávalo s jejich pletí.

kattkaa 24.02.2019

Vrásky ještě nemám

ovace 25.02.2019

vrásky způsobují ochablé obličejové svaly,doporučuji Xana Bati

Siraellen 25.02.2019

obličejová joga velice pomáhá

Anežka B. 26.02.2019

Souhlasím, že je prostě nutnost se o svou pleť starat pravidelně. také je mi už přes 40 a snažím se pravidelně chodit na kosmetiku, používám kvalitní krémy, nekouřím a alkohol piji jen příležitostně. Vráskám nezabráním, ale zatím je držím na uzdě:)

aster Anežka B. 02.03.2019

Ještě byste se měla přestat malovat - hlavně makeup a oční stíny - to jako vážně :-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat