Dokonalé lokny za méně času

21.03.2021 | Krása a móda

Snad každá žena chce chodit do práce upravená, jenže ráno nemíváme tolik času, kolik bychom potřebovaly. A vstávat o hodinu dřív kvůli perfektnímu účesu a make-upu se nám taky nechce. Existují ale snadné způsoby, jak si vyrobit dokonale vlnité vlasy, aniž by vás následná ranní úprava stála hodiny drahocenného času.

Staré dobré papiloty

Jedním ze způsobů, jak mít ráno načechranou vlnitou hřívu je použití papilotů. Je to sice stará metoda, ale dost účinná a v poslední době opomíjená. Papiloty jsou měkké pěnové válečky, na které vlasy namotáte stejně, jako do klasických natáček a pramen zafixujete ohnutím papilotu, který podrží drát v jeho středu. Jsou měkké, takže v nich lze i spát. Tímto způsobem vytvoříte drobné kudrny, které ráno po sundání papilotů jen načechráte prsty, přelakujete a můžete vyrazit.

Líné vlny

Dalším „nočním“ způsobem, jak mít ráno krásný účes, je použití vlasové vložky. Jde o kulatou vycpávku s otvorem uprostřed, která se používá pro tvoření drdolů a svoji strukturou připomíná drátěnku. Vlhké vlasy vyčešte do vysokého culíku a vlasy protáhněte středem vycpávky. Poté je rozdělte na několik pramenů a jednotlivě je okolo ní obtáčejte. Konce zafixujte vlásenkou. Ráno Opět vlasy jen rozpustíte, vlny lehce spojíte pročesáním prsty a přelakujete.

Kouzelné natáčky

S pomocí kouzelných natáček si během spánku vytvoříte dokonalé lokny. Jde o trubičky z měkké plastové síťky, které jsou předem smotané do tvaru lokny. Natáčka se narovná a za pomoci dlouhého háčku, který natáčkou prostrčíte, protáhnete jednotlivé prameny dovnitř. Po vyjmutí háčku se natáčka sama sroluje do požadovaného tvaru. Vlasy je před nasazením natáček lepší mít vlhké, výsledek bude trvanlivější. Ráno natáčky ze suchých vlasů jen stáhnete.

Ranní rychlovka

Pokud nechcete v natáčkách spát, je tu i jiná možnost, která nezabere tolik času. Než si vyčistíte zuby, nechte si nahřát kulmu a vlasy vyčešte do vysokého culíku. Kulmou pak natočte jednotlivé prameny ohonu a vlasy rozpusťte. Získáte krásné a přirozené vlny.

Krátké vlasy

Pokud máte kratší vlasy, vašim ideálním pomocníkem bude elastická čelenka. Večer vlasy rozčešte, navlhčete a čelenku navlékněte na hlavu přes ně. Poté rolujte jednotlivé prameny okolo čelenky. Postupujte od obličeje směrem dozadu. Ráno vlasy pročešte řídkým hřebenem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat