Komentáře k článku

xxkouckaxx 17.03.2019

na operaci bych nešla , vrásky mi vůbec nevadí - patří k životu

nea 17.03.2019

Mám hodně povislá oční víčka, ale na operaci bych nešla.

Inna 16.03.2019

Na povislá oční víčka, vrásky na obličeji pomůže jedině vhodný chirurgický výkon , žádné krémy, obličejové cviky nemohou zastavit změny s přibývajícími léty.;-)

Orinka 16.03.2019

Nemá cenu se trápit, nic nefunguje tak, jako operace. Není to nic strašného, nejhorší je vydržet tak dlouho ležet na lehátku, když vás opravujíXD

vera 16.03.2019

S vráskami nebojuji. Vrásky prostě nemám. Co se týká očních víček, nejde tady o "vrásky", ale o pokleslá oční víčka. To prostě v rodině, se strany otce, mají téměř všichni. Mně to, bohužel, postihlo. Tvář mám bez vrásek, ale oční víčka mi klesla tak, že jsem přestávala přes ně vidět a krčila jsem čelo, abych oční víčka zvedla a viděla. Rozhodla jsem se pro operativní zákrok. Objednala jsem se u oční lékařky - specialistky, trvalo to dvě hodiny a převislá kůže byla odstraněna. Finančně to nebylo až tak náročné. Doporučuji.

helus 16.03.2019

Používám kvalitní kosmetiku.

konatovka 16.03.2019

Dělám některé uvedené cviky, ale uvažuji i o operaci.:-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat