Komentáře k článku

konatovka 16.03.2019

Dělám některé uvedené cviky, ale uvažuji i o operaci.:-O

helus 16.03.2019

Používám kvalitní kosmetiku.

vera 16.03.2019

S vráskami nebojuji. Vrásky prostě nemám. Co se týká očních víček, nejde tady o "vrásky", ale o pokleslá oční víčka. To prostě v rodině, se strany otce, mají téměř všichni. Mně to, bohužel, postihlo. Tvář mám bez vrásek, ale oční víčka mi klesla tak, že jsem přestávala přes ně vidět a krčila jsem čelo, abych oční víčka zvedla a viděla. Rozhodla jsem se pro operativní zákrok. Objednala jsem se u oční lékařky - specialistky, trvalo to dvě hodiny a převislá kůže byla odstraněna. Finančně to nebylo až tak náročné. Doporučuji.

Orinka 16.03.2019

Nemá cenu se trápit, nic nefunguje tak, jako operace. Není to nic strašného, nejhorší je vydržet tak dlouho ležet na lehátku, když vás opravujíXD

Inna 16.03.2019

Na povislá oční víčka, vrásky na obličeji pomůže jedině vhodný chirurgický výkon , žádné krémy, obličejové cviky nemohou zastavit změny s přibývajícími léty.;-)

nea 17.03.2019

Mám hodně povislá oční víčka, ale na operaci bych nešla.

xxkouckaxx 17.03.2019

na operaci bych nešla , vrásky mi vůbec nevadí - patří k životu

aster 17.03.2019

Vrásky bych neřešila, ale pokleslá víčka ano - v tomto případě se totiž jedná spíše o zákrok zdravotní, ne kosmetický. Hodně pokleslá víčka totiž můžou vadit při periferním vidění.

Marta 17.03.2019

Povislá víčka jsem si nechala asi před pěti lety operovat a můžu za sebe říct, že to bylo nejlepší řešení. Najednou jsem lépe viděla, přibylo i mnohem lepší periferní vidění, nemusela jsem si ráno otevírat oči prstem... No a taky člověk vypadá nějak méně utrápeně. Ale nikomu to nevnucuji, ať si každý rozmyslí, zda mu to za ty peníze a výrazné vylepšení stojí (já jsem platila 7500kč). A povislá víčka nejsou vrásky, ty bych např. botoxem neřešila a žádná kosmetika stárnutí stejně nezastaví. Plastiku obličeje neumím zhodnotit, na tu nemám odvahu a ani peníze.

NADIN 17.03.2019

KAZDY NEMA TECH 10000 NA OPERACI CO PAK?

NADIN 17.03.2019

KAZDY NEMA TECH 10000 NA OPERACI CO PAK?

uška NADIN 17.03.2019

Tak si můžete napatlat víčka bílkem, vždyť to tady píšou :-)

Eva 17.03.2019

když nemám 10000-udělám si brigádu a vydělám si na ně!!

libutka 17.03.2019

je to marný boj, ale nevzdávám se, zkouším všechno

Jarka Nymburk 19.03.2019

Podstoupila jsem též plastiku horních víček,měla jsem problémy špatně jsem viděla večer u televize jsem si musela držet koutek u oka,abych lépe viděla.Po dvou letech jsem se odhodlala na plastiku na internet jsem si zadala požadavek pouze na střední čechy provedení zákroku a do 1 hodiny jsem dostala spoustu nabídek.U mě vyhrála menší klinika v Praze kde od začátku byla příjemná komunikace (ne jako u jiných nabídek,kde byl zájem moc urpuletní).Zákrok trval na dvě oči 2 hod vůbec nic jsem necítila při zákroku jsem s paní doktorkou se bavila .Jsem po zákroku od září 2018 kde byly velké vedra,ale přesto hojení probíhalo výborně,tech otoků a modřin po zákroku jsem se zbavila za 3 týdny a měsíci jsem již viděla ten pokrok a hlavně změnu ve vidění které jsem měla ostré a né mlhu.Před zákrokem jsem měla doporučení 1 měsíc před zákrokem si namalovat oči a to vydržet půl roku a pak začít se malovat přírodní kosmetikou což jsem ráda dodržela a maluji se ted od března a to super.Finančně obě oči za 8000,-Kč ´.jen pro info tento zákrok dělá spoustu klinik a je tam velký rozdíl v částce,já jsem vsadila na tu levnější kliniku a jsem nesmírně štastná .Pochvala za péči před a po zákroku MOHU JEN DOPORUČIT . :-p:-p:-p

Lada 19.03.2019

Holky ocenila bych radu na nějaký krém který mi pomůže s unavenými víčky. díkec

Kája 22.03.2019

Takových krémů je strašně moc. ono musíš vyzkoušet a pak uvidíš co ti vyhovuje a co ne :) taky jsem dlouho zkoušela a hledala a vlastně i hledám.

Majda 24.03.2019

na plastiku bych fakt nešla to ať se na mě nikdo nezlobí, ale myslím si že to fakt není dobré. to radši budu zkoušet pořád nějaké krémy a uvidím co z toho bude

Olinka 29.03.2019

super výběr je na www.notino.cz tam jsem si vždycky vybrala :) takže se mrkněte a třeba taky vyberete

Hanyna 01.04.2019

Ještě mi zdaleka není čtyřicet, ale pokleslá víčka už mě trápí nějaký ten rok. Už jsem i o operaci uvažovala, ale strach vždycky vyhrál. Používám různé vypínací gely a séra, ale bez valného účinku. Myslím, že za pár let se operaci stejně nevyhnu, zvláště, pokud se to bude stále zhoršovat (jako že asi bude...):-/

javomark 03.04.2019

s tímto problémem naštěstí bojovat nemusím *1*<3

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat