Sexbomba Dita von Teese v nejrafinovanějším modelu, jaký jste kdy viděli

V Berlíně se 4. května udělovaly módní ceny Duftstars. V hnědé prostříhané róbě značky Jean Paul Gaultier červený koberec zcela ovládla Dita von Teese, což přítomného návrháře jistě potěšilo. Jeho kalhoto-sukňová kreace taky stojí za podívanou.

Drogy mi zničily prsa, musela jsem na plastiku

Striptérka Dita Von Teese si v jedenadvaceti nechala vylepšit dekolt silikonovými výplněmi prsou. Prý musela. Jak sama tvrdí, po letech užívání LSD a extáze nebyl pohled na její ňadra zrovna lichotivý. Drogy tkáň nevratně poškodily. „Na počátku devadesátých let jsem byla holka z diskoték a užívala LSD a extázi,“ přiznala Dita magazínu Fabulous.

„Nakonec jsem zhubla až na čtyřicet kilogramů a vypadala příšerně, tak jsem musela s drogami přestat. Ale prsa už se mi nikdy nespravila, tak když mi bylo jedenadvacet, nechala jsem si je zvětšit na košíčky 32D (70D). Teď mám svých zdravých 52 kilogramů,“ přiznala exmanželka rockera Marilyna Mansona.

A Dita se také nebojí přiznat, že i na jejím těle by zkušené oko odhalilo celulitidu. „Jako každá žena, mám trochu celulitidu, ale nikdy byste ji neviděli, kvůli dobrému osvětlení a pózování. Všichni máme nějaké nedostatky a nejlepší, co můžeme udělat, je, že je přijmeme a skryjeme,“ dodala Dita v rozhovoru pro Fabulous.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat