Pivo vlasům prospívá. Dopřávejte jim ho pravidelně

26.08.2019 | Krása a móda

Češi jsou zkrátka národ milující pivo. A i když má tento nápoj v sobě řadu prospěšných látek, kvůli alkoholu by to s ním člověk neměl přehánět. Nicméně pivo nemusíte jen pít, abyste jeho sílu využili! Napadlo by vás, že je také skvělým prostředkem, jak vyživit a ozdravit svou kštici? Ostatně se o tom přesvědčily i naše testerky, které vyzkoušely v rámci testování pivní vlasovou kosmetiku od Manufaktury. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Zlatavý mok není oblíbený jen pro nezaměnitelnou chuť, ale také díky svému nutričnímu složení a obsaženým vitaminům. Vzhledem k tomu, že se jedná o přírodní nápoj, který obsahuje jen malé množství alkoholu, působí blahodárně na lidské zdraví. Řeč je pochopitelně o přiměřeném množství.


Kvalitní česká pivní vlasová kosmetika? Vsaďte na tu od Manufaktury!

Další nespornou vlastností je pozitivní vliv piva na krásu, a proto zejména ženy by na pivo neměly zanevřít. Je totiž báječné v kosmetických procedurách – například při péči o vlasy.

Obzvláště ve vlasové kosmetice má kvalitní ležák svoje místo. Dá se použít jako šampon nebo kondicionér. Vaše vlasy oživí a dodá jim objem, poškozená kštice bude opět zářit. Chmel používaný při přípravě piva obsahuje oxid křemičitý, který může pomoci při posilování vlasových folikulů, podporuje také jejich růst.

Nechce se vám „plýtvat“ na kadeře přímo zlatavým mokem? Pak sáhněte po kvalitní pivní kosmetice!

Lesklé a vyživené kadeře

Takovou je i pivní řada od české značky Manufaktura. Jak se vlasové produkty z této řady osvědčily našim testerkám?

„Jako vždy Manufaktura nezklamala, po porodu se potýkám s problémy s vlasy a po vyzkoušení této sady jsem zaznamenala zlepšení, za což jsem moc vděčná. Jako plus hodnotím krásnou vůni šamponu i masky na vlasy. Za sebe mohu určitě doporučit, vlasy mam po umytí lesklé, voňavé a také se dobře rozčesávají. A jako plus mi jich tolik nepadá, chválila testerka a influencerka nellie_Step.

„Velmi snadné použití, příjemná vůně, velmi jemné výrobky. Je to pro mne výborný relax, používat tyto výrobky. Je to jako za odměnu. Určitě by byly vhodným dárkem a vřele je doporučuji všem k vyzkoušení! Určitě je pak budete požívat i nadále, přidala se testerka sindyy.


Pivní kosmetiku od Manufaktury naše testerky chválily.

„Jako první mě moc nadchla ta vůně, ta je uplne úžasná! Šampón a maska voní opravdu krásně a sérum voní spíš opravdu po tom pivu, což mi moc nevoní. A za druhé vlasy jsou opravdu moc krásně jemné a lesklé, což moje vlasy potřebovaly teď nějakou výživu, protože jsem byla na dovolené u moře a byly moc suché ze soli. Takže můžu doporučit všemi deset, napsala testerka korubovaa.

„Krásné balení, příjemná nevtíravá vůně produktů, šampon a maska mé vlasy hezky zpevnily, přitom jsou krásně hladké a lesklé. Účinky séra posoudím až časem, je třeba delší užívání. Kosmetiku Manufaktura mám moc ráda, považuji ji za kvalitní a jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet i pivní řadu, kterou jsem dosud neznala,“ hodnotila testerka Joplin.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat