Jak za 10 minut vypadat o 10 let mladší

Pohled do zrcadla vás tak trochu deprimuje? Neházejte flintu do žita, rychle omladit se můžete pomocí správných líčidel. Ale důležitou roli zde hraje i vhodný parfém! Co ten s tím má společného?

Vypadat mladší o pěkných pár let? Řekněme si upřímně, kdo by něco takového nebral. Ovšem ne všichni mají prostor, odvahu a finanční prostředky na to, aby podstoupili zákrok na klinice plastické chirurgie. Nebo si najali osobního trenéra, vizážistu a módního poradce. Jenže víte, co? Ono to ve své podstatě ani není nutné. Tyto omlazující triky si totiž může osvojit každý! Co vám dodá jiskru i sebevědomí?

Úprava obočí dokáže divy

Jedním z nejrychlejších a nejsnadnějších způsobu, jak se vizuálně vrátit v čase o celou dekádu, je úprava obočí. Čím bude přirozenější a plnější, tím lépe. Chopte se tedy tužky, jejíž odstín ladí k vlasům. Dobrým pomocníkem je i štětec se zahnutou špičkou. Nejprve zlehka malými čárkami domalujte řídká místa, poté obočí vystínujte.

Zvolte správná líčidla

Jakou barvu má váš make-up? Nic proti tomu, že se snažíte o „opálenou vizáž“, nicméně tmavší nádech kosmetického produktu, který pokožku sladí, zpravidla odhaluje vrásky a hluboké linie, proto je lepší držet se světlejších tónů. To samé platí také v případě očních linek. Černé vyměňte za lichotivější hnědé, výsledek vás překvapí! Víčka pak doslova prokouknou, když na ně nanesete růžové či béžové stíny.

Nezapomeňte na tvářenku

Tvářenka je báječným parťákem. Dokáže totiž vmžiku rozzářit a navodit odpočatý a svěží dojem. A to je přesně to, co potřebujete. S množstvím to ale moc nepřehánějte. Méně je někdy opravdu více… Pro maximální efekt si ještě zvýrazněte rty rtěnkou. Budete k nepoznání!

Parfém jako mocná zbraň

Věřili byste tomu, že díky správnému parfému můžete „vypadat mladší“? Již mnoho studií poukázalo na skutečnost, že lidé instinktivně spojují různé vůně s různými věkovými kategoriemi. Vyhýbejte se tedy toaletním vodám na bázi růže, neboť tato květina je sice elegantní, ovšem bývá doménou starších dam. Dobrou volbou je aroma grapefruitů, citronů a mandarinek, stejně jako exotických plodů a rostlin.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat