Komentáře k článku

xxkouckaxx 14.01.2020

Pivo pro zdravé vlasy - vyzkoušeno , osvědčeno :-) ostatní blbiny vůbec neřeším

Siraellen 30.12.2019

neřeším ji

ovace 30.12.2019

celulutidu neřeším

Celulitidu neřeším,na opary beru pravidelně vitamin B

Věrka 30.12.2019

Tato paní se psem píše senzační články. Všemu se dá věřit. Bety je pro nás ženy určitě přínosnější než než ten web Pro ženy nebo Ženy a takové. Tam se soustřeďují polovzdělané nebo nevzdělané znuděné matky na mateřské, asi je péče o dítě nenaplňuje. A jsou to takové povrchní rady, navíc špatné, a u některých ten sloh! nebo pravopis! Pravidelně tam otravuje nějaká Majxnerová, co píše jen o samých nenormálních sprosťárnách, až je nechutné, jak otevřeně. To určitě matka není a pochybuju, že někdy může být. Že toto všecko si vůbec někdo dovolí uveřejnit, natož platit...Zlatá Bety, vždycky tak dobrá nebývala!

L. 29.12.2019

Noooo na nějakou životosprávu a vitamíny kašlu, ale díky péči právě těch masek a šamponů mám vlasy výstavní, čím to asi bude, a to je mi přes 30 :-D

helus 29.12.2019

Proti celulitidě mi nic nepomohlo.

konatovka 29.12.2019

Já věřím na krémy na celulitidu, protože mi pomohly i v seniorském věku, ale chce to používat pravidelně, mít zdravou stravu a pohyb. Byla jsem velice překvapena, když jsem zjistila, že to má skutečně výborné účinky. :-O

Marketa konatovka 29.12.2019

To vám pomohl pouze pohyb a strava. Z krémů proti celulitidě byla vaše pokožka pouze dobře hydratovaná,toť vše. Kdyby krémy opravdu fungovaly tak jak uvádějí v reklamách tak by byla jejich cena mnohonásobně vyšší.

nea 29.12.2019

U mě třeba zubní pasta na opar docela funguje. A musím říct, že lépe než drahá mastička na opary z lékárny.

aster 29.12.2019

Jo, jen si udělejte medovou masku a můžete taky dopadnout jako moje kamarádka - nevěděla, že má alergii na med - a není to tak vzácné - a po té masce měla hubu jak pátrací balón...to potěší, že? A ten zbytek? Zubní pasta na opar totiž může v mnoha případech působit jako placebo - když ji použijete včas (dokud se nevyvine puchýř) a věříte v účinek, tak to může pomoct - protože opar způsobuje virus a ten můžete porazit "vírou" (v začátku) + přidáte vitamín C a B komplex. A šampony pro růst vlasů? No, to nevím, ale určitě vám pomůže obyčejná kopřiva nebo lopuch - v obou případech kořen - koupíte v lékárně i s návodem :-)

Paros aster 29.12.2019

jestli na to, že má alergii na med, zjistila až v pubertě, tak měla štěstí, že ten med nesnědla. jednou mě při konzumaci krevet začal pálit krk a opuchat jazyk i rty. panika. volat záchranku? přijede včas? (bydlím na vesnici) pak mě napadalo, že je to popálení od louhu, v němž výrobce krevety máčel, než je zmrazil. vsadit na tu hypotézu svůj život by mohl jen magor. sanitka stejně přijela až za hodinu. příště ocet a hned!

aster Paros 29.12.2019

Přišla na to na střední škole - to se dělají různé experimenty a namažete si na hubu téměř cokoliv, abyste byl "krásný" - jestli někdy předtím jedla med, to nevím - moje babka mi ho mazala na chleba - strašně jsem to neměla ráda. Měli jsme tenkrát v tanečních před půlkolonou a pamatuju si, že vyváděla hrozně - ani se jí nedivím - viděla jsem ji...

jana kratochvílová 28.12.2019

dělam figuru

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat