Stylové účesy tohoto roku

Přemýšlíte o změně účesu? A víte, že každý rok ovládá kadeřnické salony nejen specifický střih, ale i barva? Letošní trendy Vám nesmí uniknout!

Barvy i střihy pro rok 2020 stále zůstávají elegantní a ženské. Vlasoví stylisté doporučují přirozené barvy jako jsou odstíny hnědé a blond. Letos už se také začíná objevovat sametová červená, která se určitě promítne i v roce příštím, ale i pastelové odstíny. Nechte se tedy inspirovat!

Měděná červená

Pokud si přejete extrémnější změnu, vsaďte letos na měděnou červeň. Barva sluší především světlým typům a oblíbily si ji i hvězdy jako Emma Stone nebo Bella Thome.

Platinová blond

Vedle pastelových barev s třpytivými blonďatými akcenty patří platinová blond k nejoblíbenějším barevným trendům. Nápadná barva dokáže vykouzlit vzhled bájné elfky, a tak budete jistě nepřehlédnutelná. Nejlépe samozřejmě vyzní opět tato barva, zvaná také jako ledová blond, u světlé pleti. Pozor ale na péči! Zesvětlované vlasy jí potřebují opravdu hodně, proto nezapomínejte na ochranný sprej před fénováním nebo tepelným stylováním, a pravidelné vlasové kúry.

Lískový oříšek

Hnědá se v tomto roce objeví v ještě zajímavějším odstínu než dosud – lískový oříšek. A třeba pramínky v barvě karamelu váš vzhled jenom podtrhnou. Tento odstín hnědé je vhodný především pro podzim a zimu, a proto se hodí každému typu. Na léto doporučujeme spíše světlejší odstíny hnědé nebo světle hnědé pramínky kolem obličeje, tak aby vypadaly jako zesvětlené sluncem.

Pastelové tóny

Pastelové tóny patří už od loňského roku neodmyslitelně k současné fashion scéně. V letošním roce budou slavit svůj úspěch barvy růžová a světle modrá. Pastelové tóny jsou svojí neobyčejností nápadné, ale přesto  nebudou „křičet přes celou ulici“.

A víte, jak zní zlaté pravidlo pro barvené vlasy? Neumývejte je příliš často a už vůbec ne hned po návštěvě kadeřníka! Barevné pigmenty se musejí po barvení usadit ve vlasové struktuře a k tomu je potřeba čas, přesněji řečeno 48 hodin.

Nicméně jako v jiných oblastech života bývá stále častěji upřednostňována přirozenost, tak i ve vlasových trendech je tomu stejně. Pokud jste tedy se svojí vlastní přirozenou barvou spokojeni, určitě ji neměňte!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat