Kraťasy už máte. Ale co k nim obout? Kombinujeme 15x jinak!

Kraťásková sezona je za dveřmi, a pokud se i vy chystáte ukázat nohy, určitě řešíte, co k vašim oblíbencům obout. Ke kterým typům šortek se hodí podpatky? A kdy si naopak můžete dovolit kecky? Po zhlédnutí následujících příkladů se určitě zorientujete.

Také se vám stává, že stojíte před botníkem a řešíte, co si k vašemu oblečení obout? Nejste samy. Tohle módní dilema mívá spousta žen a právě kraťasy bývají nejvíce sporným tématem.

Zatímco k sukni si neomylně obujete podpatky, u šortek se můžete na chvíli zaseknout. Stejně jako ve všech ostatních případech se vyplatí řídit stylem, ve kterém jsou kraťasy laděné. Začněme na vrcholu…

Uhlazený styl

Vyžíváte se v elegantních šortkách, ve kterých byste mohly směle vyrazit i do práce? Baví vás luxusně vypadající kousky, tvíd nebo třeba trendy krajka? Je nálepka „sportovní“ nebo dokonce i „ležérní“ tím posledním, co by se dalo o vašich miláčcích říct?

Pořiďte vašim kraťasům stejně solidní kamarády. Ideální volbou budou podpatky, vyhněte se ale zbytečnému kýči. Jednoduché tělové lodičky nebo strohé, ale barevné sandálky na podpatky jim budou slušet. Když se budete chtít obejít bez jehel, zkuste lakované polobotky nebo nějaké zajímavé sandálky.


Foto: kraťasy (H&M, 450 Kč), modré boty (Zara, 1700 Kč), bílé s otevřenou špičkou (Mango, 1500 Kč), žluté (Aldo, 1400 Kč), polobotky (Zara, 990 Kč), sandálky (Asos, 860 Kč)

Ležérnost

Dáváte přednost ležérním kraťasům, jako jsou džínové, ty s potisky, barevné… zkrátka jakékoli, ve kterých budete běhat i po městě nebo vyrazíte na kafe s kamarádkou? Na rozdíl od prvního případu zapomeňte na jehly. Když podpatky, tak širší, které se k pohodovému stylu hodí více. Povolené jsou také klínky, stylové kecky typu Converse, balerínky a jakékoli placky a samozřejmě stejně tak i sandálky. Co bychom naopak nedoporučili, jsou žabky. Pořád jsme přeci jen u městského stylu.

 


Foto: kraťasy (Levi´s, info o ceně v obchodě), mint kecky (H&M, 300 Kč), balerínky (harrods.com, 2400 Kč), klínky (Aldo, 1300 Kč), sandálky (Aldo, 1200 Kč), s širšími podpatky (Zara, 2000 Kč)

Sport

Sportovní styl slaví letos úspěch. Pohodlné kraťasy jsou sice super, ale doplnit je těmi správnými botami bývá často oříšek. Boty totiž musí ladit s uvolněným stylem, ale zároveň nesmíte vypadat, jako byste právě vyběhly z posilovny nebo se vrátily z túry. Takže žádné trekové sandále, ale ani „sálovky“. Obout naopak můžete jednoduché balerínky (žádné romantické kytičky, kovy a nic podobného), stylové tenisky a kecky nebo minimalistické sandálky. Co se týče žabek, ty gumové nenoste ani v tomto případě. Nechte si je opravdu jen k vodě, kam jsou určené. Ty pevnější s koženými pásky naopak směle noste.

 


Foto: šortky (H&M, 250 Kč), bílé balerínky (Topshop, 700 Kč), růžové conversky (Asos, 1400 Kč), žanky (calypsostbarth.com, 1090 Kč), hnědé sandálky (H&M, 350 Kč), bílé pantofle (Mel, 600 Kč)
 

ADRESÁŘ

H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Aldo, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Asos, www.asos.com
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Harrods, harrods.com
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Calypso St. Barth, calypsostbarth.com
Mel v obchodě Destroy,Plzeňská 233/8, Praha 5
Levi´s, NC Palladium, náměstí Republiky 1, Praha 1







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat