Garderoba Kate Middleton: Paráda za více jak 1 milion korun!

Ačkoli má za manžela prince Williama, nemá Kate Middleton na růžích ustláno. Její choť totiž vydělává jako pilot helikoptéry RAF pouhých 44 tisíc liber ročně – asi 1,4 milionu korun. Ovšem pouze za šaty utratila vévodkyně Catherine minulý rok 35 tisíc liber – asi 1,1 milionu korun. A tak je musí platit Williamův otec Charles.

Královnin prvorozený syn zveřejnil své účty za poslední rok od svatby staršího syna a vyšlo z nich najevo, že uhradil své snaše šaty za 35 tisíc liber. Ovšem jsou to vždy výhradně oblečky, které nová členka britské královské rodiny používala k oficiálním – tedy pracovním záležitostem.

Kate si nechala od Charlese koupit róbu Alexander McQueen za pět tisíc liber (asi 162 tisíc korun), šaty Alice Temperley za 3 750 liber (asi 122 tisíc korun) a tyrkysové šaty Jenny Packham za 2 875 liber (asi 93 tisíc korun).

Na soukromé líbánky si však Catherine koupila šaty Zara za 49 liber – asi šestnáct set korun. A médiím tehdy oznámila, že ani jako vévodkyně z Cambridge nebude za oblečení vyhazovat zbytečně moc.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat