Střih vlasů vypovídá o naší povaze

Dlouhé, krátké nebo něco mezi tím? Délka vlasů údajně prozradí více o vlastnostech ženy. Je to pravda? Nebo se dokáže se změnou účesu změnit i charakter?

Podívejme se vlasům na zoubek. Nakonec jsou jedním z našich nejdůležitějších znaků, který je patrný na první pohled. A už to o nás může vypovídat víc než dost. Vlasy například prozradí, jak se cítíme, v jaké fázi cyklu se právě nacházíme a samozřejmě také to, jestli jsme ráno stihly sprchu, nebo ne. Ale podle vlasových expertů dokáže i délka vlasů prozradit něco o našem charakteru.

Krátké vlasy – pragmatička

Krátké vlasy jsou praktické, stále moderní a nekomplikované. Tedy aspoň ty opravdu krátké. Ráno vstanete, trochu upravíte a můžete vyrazit. Ale hlavně nic složitého. Účes podle hesla za málo práce hodně krásy. Ženy s krátkými vlasy tráví svůj čas raději jinak, než jejich úpravou. Kromě toho vyzařují sebevědomí, odvahu a sílu. Protože za krátkými vlasy nemůžete jedno – schovat se. Kromě toho jsou označovány jako přátelské a aktivní.

Mikádo – klasická krása

S mikádem nemůžete šlápnout vedle. Je to asi nejnadčasovější účes všech dob. Můžete si vybrat krátké, střední nebo dlouhé, rovné, zvlněné nebo kudrnaté. Můžete ho upravovat sponkami, sčesat dozadu nebo splést. Jde s ním dělat skoro cokoli a nemusíte tak být odkázány na stále stejnou vizáž. Ale co říká o svojí nositelce? Žena s mikádem je nerozhodná, protože nemá ani krátké, ani dlouhé vlasy. Ale přesně to z nich dělá ženy flexibilní. Jsou neustále otevřené novým možnostem, veselé a v žádném případě nudné, ale přesto spolehlivé a stálé.

Vlasy po ramena – nerozhodné ženy

S vlasy po ramena je to podobné jako s mikádem. Ženy s touto délkou vlasů jsou veselé, rády na sebe strhávají pozornost, rády se ale občas zasní a zmizí v jiných světech. Jejich největším problémem však je, že se opravdu těžko rozhodují, a tak rozhodnutí odsunují až na později.

Dlouhé vlasy – velmi ženské

Dlouhé, splývavé vlasy působí obzvlášť žensky. Jejich majitelka je nekomplikovaná a otevřená kompromisům, novým trendům ale úplně nakloněné nejsou. Že by spontánně vyzkoušely třeba krátký sestřih spíše nepřipadá v úvahu. Zůstávají svému střihu věrné, o vlasy se starají a do svého vzhledu investují spoustu času. Kromě toho jsou údajně ženy s dlouhými vlasy spolehlivé, dochvilné a také hodně náročné v oblasti bydlení, práce a mužů.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat