Komentáře k článku

Lenka 23.08.2020

Mé vlasy si odjakživa žily vlastním životem. V dětství a mládí mě ženské záviděly andělské vlny. Později, asi kolem třicítky jsem taky toužila po rovných vlasech a tak jsem narovnávala. Ale protože jsem líná a navíc to vlasy ničí, nechala jsem toho. Teď je mě 51let. Vlasy mám docela dlouhé a vlnité. I když už nejsou co bývaly, jsem za ně ráda. A když mě náhodou někdy napadne je narovnat, hned jsem o deset let starší. Rovné vlasy určitě nesluší každému. Ani omylem!

nea 16.06.2020

nikdy se mi nevlnily vlasy

glady 15.06.2020

zajímavé

aster 15.06.2020

Kde jste přišli na to, že rovné vlasy sluší každému typu obličeje? A proč vlastně by se kudrny měly narovnávat - jen proto, že nějaký vlasový "guru" prohlásil kudrny za nemoderní a ošklivé? Pche! Ani omylem mě nenapadne si svoje přírodní vlny narovnávat *6* Mám kamarádku, která podléhá módním trendům a ta si své kudrnaté vlasy denně žehlí - vypadá hrozně divně, ale je spokojená, protože má rovné vlasy...:-p

xxkouckaxx 15.06.2020

tak tohle opravdu není můj problém - co bych dala za to , mát neposedné kadeře :-p

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat