Komentáře k článku

xxkouckaxx 15.06.2020

tak tohle opravdu není můj problém - co bych dala za to , mát neposedné kadeře :-p

aster 15.06.2020

Kde jste přišli na to, že rovné vlasy sluší každému typu obličeje? A proč vlastně by se kudrny měly narovnávat - jen proto, že nějaký vlasový "guru" prohlásil kudrny za nemoderní a ošklivé? Pche! Ani omylem mě nenapadne si svoje přírodní vlny narovnávat *6* Mám kamarádku, která podléhá módním trendům a ta si své kudrnaté vlasy denně žehlí - vypadá hrozně divně, ale je spokojená, protože má rovné vlasy...:-p

glady 15.06.2020

zajímavé

nea 16.06.2020

nikdy se mi nevlnily vlasy

Lenka 23.08.2020

Mé vlasy si odjakživa žily vlastním životem. V dětství a mládí mě ženské záviděly andělské vlny. Později, asi kolem třicítky jsem taky toužila po rovných vlasech a tak jsem narovnávala. Ale protože jsem líná a navíc to vlasy ničí, nechala jsem toho. Teď je mě 51let. Vlasy mám docela dlouhé a vlnité. I když už nejsou co bývaly, jsem za ně ráda. A když mě náhodou někdy napadne je narovnat, hned jsem o deset let starší. Rovné vlasy určitě nesluší každému. Ani omylem!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat