Doplňky stravy s rybím olejem zpomalují stárnutí pokožky

Na rybí tuk kdekdo nemá hezké vzpomínky, neboť si v souvislosti s ním představí naléhající babičku i znechucení, které jeho polévková lžíce způsobila. Přesto se kapsle s jeho obsahem dostávají zase do „módy“. Chcete mít mladistvou pleť, silné nehty a lesklé vlasy? Dejte jim šanci!

Doplňky stravy s rybím olejem mají mnoho slibných funkcí i účinků. Podporují například srdeční činnost, snižují riziko depresí, prospívají mozkovým funkcím a ovlivňují stav kloubů. Nikdo se tedy nemůže divit, že patří mezi doporučované farmaceutické produkty, pro které si do lékáren chodí stále více lidí. Postavíte se také do fronty? No výborně, zřejmě pak budete nejen zdravější, ale i krásnější. Tobolky tolik prospěšného rybího tuku jsou totiž i skvělou kosmetikou. Jaký vliv bude mít jejich konzumace na váš vzhled?

Sbohem akné. Je čas se rozloučit

Olej získávaný zejména z lososů, sleďů, makrel, sardinek a ančoviček patří mezi nejbohatší zdroje omega-3 mastných kyselin. A budiž sláva těmto vychvalovaným sloučeninám! Mohou se pochlubit silným protizánětlivým působením, díky čemuž jsou účinné proti celé řadě kožních obtíží, a to včetně akné a vyrážek.

Stárnutí, které odporuje kalendáři

Rybí kapsle fungují také jako zpomalovač přirozeného procesu stárnutí. Zachovávají jemnější a pružnější strukturu pokožky, oddalují tvorbu vrásek a poskytují nepostradatelnou výživu i hydrataci. Dle závěrů hned několika výzkumů s průkaznými daty zároveň představují ochranu před škodlivými UV paprsky, přičemž snižují riziko rakoviny kůže.

Vlasy, co svým leskem vzbudí rozruch

Nejen pleť z užívání zmíněných doplňků stravy hodně vytěží, i vlasy si přijdou na své. Jejich složení totiž urychluje růst, zabraňuje nadměrnému vypadávání a zaceluje rozdvojené konečky. Rázně vyřeší také problém s nedostatkem lesku, lupy nebo svědivou pokožkou hlavy.

Silné nehty, které jen tak něco nezlomí

Kvůli pandemii koronaviru musela řada žen oželet služby profesionálních manikérů. Co také zbývalo, než si akrylovou či gelovou parádu nechat jednoduše odrůst? Zatímco některé se hned po rozvolnění opatření běžely znovu objednat, spousta příslušnic něžného pohlaví usoudila, že své nehty nechá trochu odpočinout. Po několika letech modeláže ovšem bývají slabé, lámavé a poškozené. Víte o tom svoje? Pak je ideální čas na zahájení rybí léčby, která dá vaše ruce zase dohromady. Nejenže nehty celkově posílí, zabojuje také proti plísním i zánětům.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat