Barevný šatník pro konec letošního léta

Čas na revizi skříně, dámy. Převládá v ní klasická modrá, korálová nebo velbloudí barva? Pak byste mohly směle vkročit přímo na přehlídková mola – a to hezky pravou nohou. Ovšem ani taková bílá není v pozadí!

Každé roční období má nejen své charakteristické počasí a žhavé trendy, ale i barvy. Jaké konkrétní by vás podle letošních módních pravidel měly provázet až do podzimu?

Klasické modré není nikdy dost

Americká společnost Pantone, která se vždy inspiruje přehlídkami všech zvučných návrhářských jmen, každoročně vyhlašuje odstín, jenž nejvíce ovlivňuje kulturní, oděvní i společenské dění. A vítězem se tentokrát stává klasická modrá! Ta prý symbolizuje moře a bezmračnou oblohu, ovšem zároveň vyjadřuje stálost, jistotu, klid a sebedůvěru. Pustíte ji do vaší skříně a prádelníku? Jsou tu ale i další letní favorité, o nichž se dost mluví…

Korálová zažene nudu i chmury

Vedle zmíněné modré se hodně prosazuje také korálová. Je pravda, že jí jmenovaná společnost udělila barevné prvenství už loni, jenže letos se klade důraz na její jemnější a pastelovější verzi. Lidé z módního průmyslu i psychologové tvrdí, že poskytuje útěchu, přičemž své nositele posouvá k pozitivní náladě a hravosti. Navíc báječně oživí i nudnější model, který rázem dostane mnohem působivější nádech s pořádnou špetkou originality. A o to přece jde. Nebo snad ne?

Bílá prostě nezklame

Kromě výrazných odstínů je třeba brát i zřetel i na ty méně nápadné, s nimiž jdou jasně viditelné kousky báječně kombinovat. Správnou volbou je pak stálice v podobě klasická bílé, jejíž neutralita se hodí zkrátka ke všemu. A vždycky. Ostudu si rozhodně neuříznete ani s béžovou. Aktuálním hitem je i světlá velbloudí barva, která se s největší pravděpodobností bude nosit i v zimě, až naplno udeří sezona roláků, dlouhých rozevlátých svetrů, kabátků, šál a pletených šatů. Proč si ale nějaké to tričko nebo kabelku nepořídit už teď? Koneckonců, štěstí přeje připraveným.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat