Nesmrtelné stylové skvosty z vašeho šatníku

Nosíte ráda černé šaty, bílou košili, velké sluneční brýle nebo tenisky? Gratulujeme, vaše garderoba se dá označit za nadčasovou!

Coco Chanel kdysi prohlásila, že móda se mění, ale styl zůstává pořád stejný. A slova této návrhářské ikony snad nemohou být pravdivější! Najdou se i ve vašem šatníku kousky, které v těžkých zkouškách času vždy obstojí? Těchto se raději nezbavujte.

Černé šaty? To je základ

I když to už mnohokrát vypadalo, že černé odzvonilo, tahle barva pořád zůstává v kurzu. Stále tedy platí, že alespoň jedny šaty úplně nejtmavšího odstínu by ve svém arzenálu měla mít každá žena. Se správnými doplňky se dají nosit ráno, večer, do práce i na večírek. To, že lichotí tělesným proporcím, netřeba ani zmiňovat!

Bílá košile je všestranná 

I bílá košile patří mezi stálice dámských skříní. Chcete vypadat reprezentativně? Volíte pohodlnou módu, která ničím neomezuje? Dopřeje vám obojí. Klidně přes ni přehoďte lehký svetřík s hlubším výstřihem, volnější sako nebo džínovou bundu. Buď jak buď, nemůžete střelit vedle.

Velké sluneční brýle, trendy ochrana

Proč vlastně nevycházet z domu bez slunečních brýlí? Tak samozřejmě, představují bariéru, která chrání před škodlivými UV paprsky. A ano, zároveň zabraňují, aby se do očí dostal prach, pyl a další nečistoty, zatímco pomáhají předcházet jejich vysušování. Věděli jste, že dokonce fungují jako prevence bolestí hlavy? Pokud budou mít navíc větší obroučky, jde o stylový doplněk, který je na vrcholu oblíbenosti už od dob Audrey Hepburn nebo Jacqueline Kennedy Onassis.

Tenisky. S gumovou špičkou i bez ní

Tenisky patří mezi ikonické skvosty botníku. A tečka. Koneckonců, každoročně tvoří součást obuvnických kolekcí a běžně se objevují na molech módních přehlídek. Pokud si tedy v jejich souvislosti představíte jen tepláky nebo procházku se psem, jste na pěkně velkém omylu. Nejeden stylista je kombinuje s baletními sukněmi, pouzdrovými šaty, kalhotami nejrůznějších střihů, koženými bundami nebo elegantními kostýmky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat